Bolest tváře u dítěte

173
19.9.15 14:52

Bolest tváře u dítěte

Maminky prosím o radu. Naši malou (tři a půl roku), poslední dobou často trápí bolest v tváři. Většinou ji to popadne v noci, přes den si nikdy nestěžovala. Dnes v noci zase hrozně plakala a ukazovala na vnitřní stranu tváře, dala jsem nurofen, ale nějak výrazně nezabral. Od zubů by to být nemělo, byly jsme na kontrole, ptala jsem se na to a doktor neshledal žádnou příčinu. Momentálně má tedy rýmu, ale už jsme tuto situaci zažily za poslední měsíc několikrát a to byla zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
19.9.15 14:58

Nemá tam aft? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.9.15 15:00

Kdyz mel muj citlivy chlapec jednou desnou bolest tvare, tak to nakonec bylo stredni ucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.9.15 15:05

Afty ani nic podobného. Zajímavé je, že ráno už ji nikdy nic nebolí. Ale v noci pláče skoro v kuse :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
19.9.15 16:35

@vlastah muze byt od ucha (zkus prohmatat ucho a za uchem a dolu ke krku a k tvari), zanet dutin, atd. Zajit k dr. a pripadne na ORL, rtg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
19.9.15 16:38

Rýma bolest tváře…vychází mi z toho ucho, zánět středouší nebo dutin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
3.10.19 03:02

@vlastah Dobrý den, mohu se zeptat, jak to tenkrát dopadlo? Mám teď stejný problém. Dcera ma zánět nosohltanu a 2 noci si stezuje na bolest tvare. Zub ji prý ale nebolí. A aft tam nevidím. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.24 19:08

Zdravím a prosím taky o radu. Dítě bolí tvář zevnitř, má to asi trochu nateklé, ale aft nebo něco takového tam nevidím, nic jiného neboli, rýmu nemá. Může to být i bez rýmy zánět ucha nebo dutiny? A co s tím? Chlazení nepomáhá, zvažuji nurofen, aspoň na noc?

• Citovat
  • Upravit
14727
27.10.24 19:11
@Anonymní píše: Více

Pokud kvůli bolesti nebude moct usnout nebo se bude bolestí budit, tak bych něco na bolest dala. Jinak ne. On teda Nurofen je snad i protizánětlivý, tak zvaž sama. A kolik je dítěti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.24 19:19
@Janča6 píše: Více

4 roky. Že ji bolí tvář si stěžovala už včera před spaním, nic jsem tam neviděla (ani nateklé mi to nepřišlo, to až dneska), ráno a přes den nic neříkala, zase až teď večer a to už brečí že to bolí hodně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14727
27.10.24 19:25
@Anonymní píše: Více

Když vyloženě brečí, že to bolí hodně, tak bych nejspíš analgetika dala. Já často nedávám ani na horečku 40. Ale na bolest, zvlášť silnou a když nemůžou spát, dávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.24 19:37
@Janča6 píše: Více

Ještě uvidím jak ji půjde usnout, kdyby ne tak ji něco loupnu. Chvíli to vypadá v pohodě a pak zas přijde s brekem že to bolí, tak nevím. Je to divný…

• Citovat
  • Upravit
304
9.6.25 21:54

Holky. Syn 3 roky má 4 dny trochu nateklou tvář. Neni to teda nic extra ale když se na to podívám a vím o tom tak to jde vidět. Ptala jsem se na to asi 4 lidi a všichni mi to potvrdili. Syn si na nic nestěžuje, nic ho nebolí Jediny co tak asi 3 dny pořadně nejedl. Žádná teplota, průjem. Byli jsme u dětské a ta řekla že otok je malý ale nic nenašla vsechno čisté a poslala nás k zubaři. Ten taky nic nenašel zuby i dásně v pořádku. Mame za týden kontrolu. Nevíte někdo z čeho by to mohlo být popřípadě kam se ještě obrátit? Asi nic moc s tím neudělám když je bez bolesti, teploty a zarudnutí. Jsme z toho trochu nervózní protože syn do ted mel jen nějaké extra nemoce, že mam strach co se to zase objevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí