Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 9 den po ET s 3 denním embryjkem. Delala jsem si TT, ale zatim sněhově bily. Myslite, ze je jeste na testovani brzy?
Moc dekuju, P.
Jeste je brzy, dej mu cas. V CARu obvykle rikaji, kdy mas testovat. Nechodis nahodou do PFC? Tam davaji tridenni embryjka. Drzim palce ![]()
Já jsem měla 5ti denní, což by u tebe nyní odpovídalo 7 dnům po ET, a to už jsem měla solidního ducha u obou těhotenství
ale taky záleží, zda testuješ desítkovým testem. Jinak 10 dnů po ET (5tidenního) - u tebe tedy cca 12 dnů po ET- by už čárka být vidět měla. Zkus to za ty 3 dny.
Ahoj holky, rikaji … 14 dni 😂 😂, chtela jsem tu zkusit driv.
Prave, moc Dekuju za podporu 😻
Ahoj holky, dnes jsem testla, jsem 12 dni po ET. A pul hodky po testovani mimo limit se ukazal duch. Co myslite?
Nevyslo to, jak jsem predpokladala.
Ted premyslim, jake kroky zvolit dal. 2× ivf, x-krat inseminace, native cyklus.
Mate nejake zkusenosti? 😊 😊 😊
Dekujuu!
A kvuli cemu jdete do IVF? Potize jsou na Tve ci na strane partnera?
Halooooo, je tady ještě někdo?
Zajímá mě, jestli je možné, že by se 3denní osmibuněčné embryo zahnízdilo v děloze hned následující den po transferu? Ptám se, protože jsem den po transferu takového embrya jednorázově zašpinila a pak od 6.dne od transferu mě začaly bolet prsa
S testem chci ještě počkat, tak tady tak pročítám diskuze a tak jsem si řekla, že se zkusím zeptat na váš názor ![]()
@Anonymní píše:
Halooooo, je tady ještě někdo?Zajímá mě, jestli je možné, že by se 3denní osmibuněčné embryo zahnízdilo v děloze hned následující den po transferu? Ptám se, protože jsem den po transferu takového embrya jednorázově zašpinila a pak od 6.dne od transferu mě začaly bolet prsa
S testem chci ještě počkat, tak tady tak pročítám diskuze a tak jsem si řekla, že se zkusím zeptat na váš názor
to jsi spíš zašpinila z toho transferu jako takového. Prsa můžou bolet z těhotenství nebo také z progesteronu. Test je jediné řešení, pokud nechceš tápat.