3 dny staré embryo

18
29.8.22 09:54

3 dny stare embryjko

Ahoj holky, jsem 9 den po ET s 3 denním embryjkem. Delala jsem si TT, ale zatim sněhově bily. Myslite, ze je jeste na testovani brzy?
Moc dekuju, P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.8.22 10:25

Jeste je brzy, dej mu cas. V CARu obvykle rikaji, kdy mas testovat. Nechodis nahodou do PFC? Tam davaji tridenni embryjka. Drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3958
29.8.22 10:30

Já jsem měla 5ti denní, což by u tebe nyní odpovídalo 7 dnům po ET, a to už jsem měla solidního ducha u obou těhotenství :nevim: ale taky záleží, zda testuješ desítkovým testem. Jinak 10 dnů po ET (5tidenního) - u tebe tedy cca 12 dnů po ET- by už čárka být vidět měla. Zkus to za ty 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.8.22 11:52

Ahoj holky, rikaji … 14 dni 😂 😂, chtela jsem tu zkusit driv.
Prave, moc Dekuju za podporu 😻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.8.22 11:53

Ja vim, ze je to brzy, ale znate to 🤩 😂 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.9.22 17:46

Ahoj holky, dnes jsem testla, jsem 12 dni po ET. A pul hodky po testovani mimo limit se ukazal duch. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.22 08:16

@Paja xxx Jak si dopadla?

• Citovat
  • Upravit
18
6.9.22 09:22

Nevyslo to, jak jsem predpokladala.
Ted premyslim, jake kroky zvolit dal. 2× ivf, x-krat inseminace, native cyklus.
Mate nejake zkusenosti? 😊 😊 😊
Dekujuu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.22 10:39

A kvuli cemu jdete do IVF? Potize jsou na Tve ci na strane partnera?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.23 14:17

Halooooo, je tady ještě někdo? :mavam: Zajímá mě, jestli je možné, že by se 3denní osmibuněčné embryo zahnízdilo v děloze hned následující den po transferu? Ptám se, protože jsem den po transferu takového embrya jednorázově zašpinila a pak od 6.dne od transferu mě začaly bolet prsa :nevim: S testem chci ještě počkat, tak tady tak pročítám diskuze a tak jsem si řekla, že se zkusím zeptat na váš názor :oops:

• Citovat
  • Upravit
8664
5.9.23 17:03
@Anonymní píše:
Halooooo, je tady ještě někdo? :mavam: Zajímá mě, jestli je možné, že by se 3denní osmibuněčné embryo zahnízdilo v děloze hned následující den po transferu? Ptám se, protože jsem den po transferu takového embrya jednorázově zašpinila a pak od 6.dne od transferu mě začaly bolet prsa :nevim: S testem chci ještě počkat, tak tady tak pročítám diskuze a tak jsem si řekla, že se zkusím zeptat na váš názor :oops:

to jsi spíš zašpinila z toho transferu jako takového. Prsa můžou bolet z těhotenství nebo také z progesteronu. Test je jediné řešení, pokud nechceš tápat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí