Jsem těhotná? Test je ale negativní

29.8.22 00:04

jsem těhotná? test negativní

Dobrý den chci se zeptat zda mužů být těhotná. s přítelem jsme hodně opatrní měli jsme tento měsíc vždy při sexu kondom a radši ho ještě vždycky vytáhl.
a přes plodné dny jsme neměly sex ani jednou. no jenže teď mám spoždění už asi 5 dní. dělala jsem si test první den zpožďení a byl negativní a i 5 den zpoždění ( z ranní moči ) též negativní.
můj výtok ale posledních par dni nezapáchá nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
504
29.8.22 00:14

Může ti začínat nějaký zánět nebo cysta. U těchto problémů je zpoždění menstruace běžné. Nebo prostě jen ze stresu. Těhotná na 99,9% nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
29.8.22 00:23

Pokud ti zapáchá výtok, zašla bych na gynekologii. Já kvůli tomu dostala na týden antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
29.8.22 04:22

Mám negativní test a dotaz zní:” Muzu byt těhotná?” Používáme tři druhy antikoncepce … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35872
29.8.22 06:54

Nejsi, ale mazej na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.8.22 11:12

Negativní test, je přesto těhotenství možné?

Zdravím! Chci se zeptat… A ještě předtím, než mě někdo zhejtuje :lol: k dr se nemůžu dovolat a dostanu se tam až ve středu…

Vynechala mi MS, dnes už skoro týden. V prosinci jsem podstoupila laparoscopy cysty levého vaječníku, byla to po roce druhá operace s tím stejným problémem. Od operace se mi cyklus upravil takže mám sice dlouhé, ale přesné, max den odchylka. Jeden měsíc mám 35 dní dlouhý cyklus a další měsíc 38 a takto se střídají. Nicméně, tento měsíc mi vychází ten delší cyklus. Takže teď je to asi 6 den zpoždění :think:
Zkoušela jsem dělat testy, ale úplně nevím co si o tom myslet… Odpoledne vychází úplně slabě pozitivní, spíš tam nic moc vidět nejde. Ráno negativní. Dnes jsem si zkusila měřit bazální teplotu ráno - 37.5… Tak nevím, je tam možnost těhotenství přes negativní testy? Jde mi o to, že ve čtvrtek nastupuji do nové práce a teď nevím na čem jsem. Samozřejmě po návštěvě dr budu vědět víc, pokud se dovolam… Jinak už pár dní mám zvláštní bolesti podbřišku, nality prsa, jsem furt unavená, ale večer nemůžu usnout… Tak nevím. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
29.8.22 18:01
:think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 20:14
@Bella92 píše:
Zdravím! Chci se zeptat… A ještě předtím, než mě někdo zhejtuje :lol: k dr se nemůžu dovolat a dostanu se tam až ve středu…Vynechala mi MS, dnes už skoro týden. V prosinci jsem podstoupila laparoscopy cysty levého vaječníku, byla to po roce druhá operace s tím stejným problémem. Od operace se mi cyklus upravil takže mám sice dlouhé, ale přesné, max den odchylka. Jeden měsíc mám 35 dní dlouhý cyklus a další měsíc 38 a takto se střídají. Nicméně, tento měsíc mi vychází ten delší cyklus. Takže teď je to asi 6 den zpoždění :think:
Zkoušela jsem dělat testy, ale úplně nevím co si o tom myslet… Odpoledne vychází úplně slabě pozitivní, spíš tam nic moc vidět nejde. Ráno negativní. Dnes jsem si zkusila měřit bazální teplotu ráno - 37.5… Tak nevím, je tam možnost těhotenství přes negativní testy? Jde mi o to, že ve čtvrtek nastupuji do nové práce a teď nevím na čem jsem. Samozřejmě po návštěvě dr budu vědět víc, pokud se dovolam… Jinak už pár dní mám zvláštní bolesti podbřišku, nality prsa, jsem furt unavená, ale večer nemůžu usnout… Tak nevím. Díky :)

A já mám na chlup to samé až na to, že jsem neprodělala žádné laparoskopie, mimo jedné před hodne lety pri mimodeloznim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex