3 dny teploty bez dalších příznaků

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
23.2.20 16:50

3 dny teploty bez dalších příznaků

Ahoj. Prosim pěkně nemáte někdo podobnou zkušenost? Syn 2 roky má od pátku rána teploty 38-39°C. Po Nurofenu to vždy klesne a po 5 hodinách opět vyskočí. Celkové je unavený a podrážděny. Jde mi o to, že jsme cca týden nevytáhli z domu paty. Starsi segra byla nemocná minulý týden (teplota a bolesti v krku),ale v pátek to byl přesně týden, co už neměla žádné příznaky. Nejde mi do hlavy, kde se mohl nakazit. Napadlo mě, že ve čtvrtek večer ho dcera bouchla omylem docela dost do hlavičky (skocila a dopadla zeshora bradou přímo na jeho hlavu).Nevíte, jestli to může být příznak nějakého pourazového stavu? Zítra s ním jdu ráno k lékaři, jen už jsem z toho docela nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
248
23.2.20 17:01

Tak moje dcera má to samé, je jí 11 měsíců a od soboty od rána mé po odečtu 38,5. Po léku vždy pokles, který vydrží 5 hodin a znovu horečka. My byli včera na pohotovosti a prý buď zuby, nebo viróza, nebo 6-tá nemoc. Zítra jdeme na kontrolu. A taky nikam nechodíme, vůbec nevím, kde to vzala a co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.2.20 17:06

@smajlik40 Tak to jste mě trochu uklidnila. U nás to zuby 100% nejsou. Měla jsem hlavně strach, aby to nemělo spojitost s tou hlavičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
23.2.20 21:02

Z úrazu hlavičky určitě ne, zítra vezměte s sebou i ranní moč. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.2.20 21:07

@Doctus Děkuji.Taky mě to napadlo, jen nevím jestli se mi to povede. Nocnik mu ještě nic neříká. A děkuji i za uklidnění, že to nemůže být poúrazové. I když na netu jsem našla pár zkušenosti, že po komoci měli lidi i teplotu.Ale třeba to byla jen náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30669
23.2.20 21:14

@fly.zuzka Zrovna sesta nemoc ma inkubacku tusim 1-2 tydny. A jsou to tridenni horecky bez priznaku, po ustoupeni horecek exantem. Uvidis zitra. Dcera mela pred vanoci, byla fakt marna a po odezneni horecek se osypala uplne ukazkove. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.2.20 21:18

@Hobitka Vidíte,jsem ani nevedela, že ma tak dlouhou inkubacku, tak třeba to bude vážně ono.On je právě taky úplně k. o.,jindy měl i vyšší teploty a nevypadal tak hrozně, jako teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.2.20 11:01

Můžu se zeptat, jak jste dopadli u lékaře? Já jdu s malou dnes taky, ale až odpoledne. Horežkujeme zatím pořád, jen intervaly se natáhly tak na 6 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.2.20 11:05

@smajlik40 Já s ním nakonec nešla. K večeru se pořádně vyspinkal a teplota mu konečně klesla na 37,2.V noci a ráno byl bez teploty.Doma mám diagnosticke papírky na moc, tak jsem mu ji odebrala a ma to ok.Je sice ještě spavejsi, zrovna teď spinka, což u něj není normální, ale asi ho pořádně ta nemoc vystavila. Doufam, že už bude bez teploty. Pokud ji mít bude, zítra už určitě půjdu. Tobe držím palce a dej potom vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.2.20 11:12

To je dobře, že se to zlepšilo. Držím palce, ať to vydrží. Dám pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
24.2.20 15:26

Tohle měla dcera před 14ti dny. Měla přez 39 2,5dne..pak to opadlo..jeden den zvýšená a pak další dva dny kašel. Dle Dr rychlá chripka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
24.2.20 16:00

Tohle měla dcera před 14ti dny. Měla přez 39 2,5dne..pak to opadlo..jeden den zvýšená a pak další dva dny kašel. Dle Dr rychlá chripka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.2.20 17:44

Tak doktorka zjistila vysoké CRP, zkoumala moč- infekce. Malá dostala ATB, a doporučení na akutní ultrazvuk ledvin a bříška. Jsem si volala na ultrazvuk a prý ji mohou vzít na konci března, nebo to zkusit si vysedět, jestli někdo nepřijde. No naštěstí jsem volala ještě jinam a už to máme za sebou. ATB samozřejmě zvrací. Nakonec jsem je do ní dostala a teď spinká, ale děs běs teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
24.2.20 21:01

@smajlik40
Kolik bylo CRP? :think: To vás nechala s pyelonefritidou doma na ATB v sirupu? 8o 8o 8o Co vám předepsala za ATB? :think:

Akutní pyelonefritida je indikována k iniciální (ze začátku) agresivní ATB terapii přímo do žíly, tedy za hospitalizace. Na doléčení lze samozřejmě převést ATB do perorální formy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.2.20 23:00

Máme Zinat 4ml/12 hodin, CRP 90, na ultrazvuku vše v pořádku a na kontrolu ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí