Plyšáci, chůvičky a tvrdnutí bříška - 3 dotazy v 1 :)

447
7.11.11 21:09

3 dotazy v 1 :)

Ahojte maminky :)
Jsem tu zpět se svými otázkami :-D
Tááák,nejdřív jestli máte nějaká zkušenost s plyšáky pro klidné spaní.Jedná se o hračku,která má hrát 4 různé zvuky,mají prý pozitivní vliv na miminko,uklidňuje a další věci…Normálně stojí asi 1400Kč,našla jsem jí v akci asi za 850kč,ale i tak je to darda,proto se raději ptám :-)
Pak také s chůvičkami,mám jí už objednanou,ale už jsem slyšela,že je to jen vyhazování penízků.
A nakonec…Dr.se mě ptal,zda mi tvrdne bříško,řekla jsem,že asi ne,jen když se malá někam nasune…takže ok,ale jinak nevím jak to poznat 8-o
Děkuji a peji příjemný zbytek večera :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
7.11.11 21:11

Ahoj,

ad hrající plyšák - naše kluky nikdy plyšáci vůbec nebavili a hrající hračky až někdy kolem roku, takže bych to nekupovala.

Ad chůva - používám denně, neumím si bez ní život představit.

Ad tvrdnutí - pokud nevíš, co to je, pak Ti netvrdne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
7.11.11 21:12

S plyšáky zkušenost nemám, s tvrdnutím břicha taky ne, ale tipuju, že bys to poznala…
A chůvička je nejvyužívanější věc v domácnosti, nevím kdo vymyslel, že je to vyhazování peněz 8-o jinak já koupila tu s ukolébavkami, takže vlastně zastupuje i toho plyšáka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
7.11.11 21:16

1.) malej si s tim hraje jako s každym jinym plyšákem, prostě do toho kouše a různě s tim třese, na nějaká hudba z toho ho nezajímá :lol: , ale znám mimčo, které je na to navyklé a jinak neusne
2.) máme jenom monitor dechu, ale bydlíme ve 2+kk, takže chůvička není potřeba
3.) to poznáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
7.11.11 21:16

Čtyřměsíční dcera taky na hrací hračky moc nebere.. takže bych žádnýho plyšáka pro „klidné spaní“ nekupovala, vyhozený peníze.. nevím, jak ostatní, ale dcera, když něco hraje, tak vykuleně kouká…nemá rozhodně tendence usínat :mrgreen:
Chůvičku s monitorem dechu používáme denně :palec:
A s tvrdnutím bříška plně souhlasím s Lasickou! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
7.11.11 21:19

Tak já bych to řekla podobně, jako Lasička:

Hrající plyšák je podle mě absolutní zbytečnost. U nás v nejmenším věku u obou fungovaly takové ty sametové dečky s hlavičkou nějakého zvířátka … prcci si to hodí na obličej a usínají. Starší později asi tak v 1 roce přešel na spaní s normálním plyšovým pejskem a s tím spí až dodnes (5 let). Naopak kamarádčin syn stále spí s tou „dečkou“ na obličeji.

Chůvičku používám a používala jsem stále. Záleží ale asi na velikosti vašeho bytu a tom, jestli mimčo spí s vámi v ložnici nebo ne. A taky jestli jste cestovací typy. Obě naše děti spaly ve svých pokojících už od příchodu z porodnice a hodně cestujeme, takže chůvičku považuju za nezbytnost.

S tvrdnutím břicha nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.11.11 21:21

Hrající plyšáky jsme nevyužili na usínání, až teď když si to umí sám natáhnout, tak si s tím hraje (ale neusíná s tím.)

Chůvičky jsme neměli, neříkám, že by se mi občas nehodily, ale dalo se to zvládnout. Na další dítě bych je určitě chtěla…

Tvrdnutí poznáš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.11.11 21:21

Chůvička - záleží kde bydlíš, kam jezdíš atd. V bytě 1+1 to vyhazování peněz opravdu je :mrgreen: Já nenechávám mimčo samotné, ale mý děti spí i za zvuku cirkulárky, mám postýlku i v kuchyni, takže já ji fakt nepotřebuju, na dovči si ale vozíme kameru od zabezpečovačky a noťas. :mrgreen:
Potvrzuju, že klukům plyšáci nic neříkaj, můj syn je stejný, holčičce je to jedno co žužlá :mrgreen: na usínání má ale kolotoč s pěknými melodiemi, ten se jí líbí.
Tvrdnutí poznáš, nejspíš ho fakt nemáš. Prostě ztvrdne to tak, že víš přesně, kam až sahá děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
7.11.11 21:28

Plyšáka ne, chůvičku ano a tvrdnutí určitě poznáš, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
7.11.11 21:33

Usínací plyšák - nevím, o čem přesně mluvíš, ale být tebou, tak počkám, až se malé narodí a koupila bych to až potom. Ono ti to teď přijde super, ale časem zjistíš, že to byly vyhozené peníze.
Chůvička - tu používám asi nejvíc. Malé jsou dva roky a stále spí na chůvičkách. Hlavně jí můžeš využít při návštěvách nebo na dovolených.
Tvrdnutí - špatně se to popisuje, ale stačí jednou zažít a už víš o co jde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.11.11 21:34

Myslim, ze plysak hrajici pisnicky muze byt fajn, ale ze zacatku asi nebude slouzit ke hrani jako k dodrzeni napriklad vecerniho ritualu pri usinani.

Chuvicka??? V Nasem byte 2+1 kdy spime s dcerkou v loznici je to naprosta zbytecnost. Kdyz jsme na chalupe nebo u mamky v dvoupatrovem RD je k nezaplaceni!!! Jeste kdyby jsme meli 3+1 a Kachnicka by spala ve svem pokojiku.

Pokud nevis co je to tvrdnuti bricha tak ti netvrdne! :mrgreen: Mi se to nestalo ani jednou za cele tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
7.11.11 21:39

Plyšáka bych taky nekupovala - chůvičky rozhodně ano,taky jsme je nechtěli kupovat,ale nakonec jsme je pořídili a ted na ně nedáme dopustit :palec: !!! A tvrdnutí bříška rozhodně poznáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.11.11 21:43

Chůvičku jsme pořídili až později, v podstatě na cestování, když mrně spí třeba u našich pod střechou a my jsme venku nebo o dvě patra níž:-) Doma - zbytečnost. Monitor dechu jsme taky neměli, ale to je na každým, jak si to rozhodne.

Ani žádný hrací tentononc, ale když by to hrálo nějaký příjemný melodie, proč ne. To obstará ale i věc mnohem levnější. Nic speciálního neznám. Dítě žije:-) Plyšáci jako takoví - nezájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
7.11.11 21:45

Holky nerada vaam sem lezu ,ale chtěla jsem se zeptat. Jaka chuvička je dobra a jak se to kupuje myslim jaky rozsach a tak. Nemužu se nikde dočíst na kolik m to je. Všude píší ve volnem prostoru ,ale jak to je se zdí??? Dosahne to i ven? Pravě ,že nemam nikoho kdo by nam ji půjčil na zkoušku. Děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
7.11.11 21:50

Mám aventky a dosáhnou do sousedního rodinného domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí