Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím ![]()
Chtěla jsem se zeptat, kolik jednotek hcg jste měli v 6tt.
Díky za reakce ![]()
paola white píše:
http://www.zbynekmlcoch.cz/…jich-kvalita
Tabulky znám, ale díky ![]()
elle: tak když tabulky znáš, tak asi víš, že hladina HCG jako číslo je o ničem, protože je tam veliký rozdíl…navíc můžeš být těhotná o několik dní méně (posunutá ovu, delší zahnízďování) a tím pádem je to úplně mimo…
důležitý je růst, nikoliv aktuální hodnota ![]()
jinak teda u mě ti neřeknu, mě krev na HCG nebrali ani jednou
Já v 3+3 52,5. Lehce dopočítáš.
V druhém těhu v 4+5 hcg téměř 5000
Ellenaa píše:
Mar tanka:
Tak tedy nechápu, proč reaguješ na můj dotaz.
Protože chce, aby ses nestresovala, když budeš mít číslo mimo tabulky nebo jiné, než ti napíšou holky. Proto tady není sto příspěvků, protože tímhle tě nechce nikdo stresovat a ví, že se ptáš, aby sis to mohla srovnat. Pak se ti to začne v noci v hlavě honit, přidáš si k tomu nějaký komentář od doktora…
Užívej si těhotenství, gratuluju
.
Ahoj holky, ráda bych se zeptala jak to vidíte? V po 5.1. jsem měla podle poslední menstruace v 5+1 hodnotu hcg 4100 a dnes 9.1. v 5+5 hodnotu 9600, je to v pořádku nebo je to málo? Díky za názory
Ahoj holky, prosím dneska jsem 5+4 tt a hodnota hcg je 1592, pročítala jsem tady diskuze, ale všichni mají hodnoty daleko vyšší. Mám doma už tři děti, a le u žádného mi nikdy krev na Hcg nebrali. Vím, že v tabulce je obrovské rozpětí, ale přijde mi to málo…Měla jste to něketrá taky tak a bylo z toho zdravé miminko?
díky
Dulezita je dynamika. ja se divim tem doktorum, ze to nabiraji, kdyz je takove rozpeti.
doktoři toto nabízejí? Setkala jsem se s tímto jen u komplikací v těhu. Např. zjišťovali zda se nejedná o syndrom mizejícího dvojčete. Nebo u krvácení, hrozící potrat.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím dneska jsem 5+4 tt a hodnota hcg je 1592, pročítala jsem tady diskuze, ale všichni mají hodnoty daleko vyšší. Mám doma už tři děti, a le u žádného mi nikdy krev na Hcg nebrali. Vím, že v tabulce je obrovské rozpětí, ale přijde mi to málo…Měla jste to něketrá taky tak a bylo z toho zdravé miminko?
díky
Já měla v 5+3 asi 450 a bylo z toho zdravé mimčo.
Zažila jsem v nemocnici u jedné pacientky syndrom mizejícího dvojčete-hodnota začala klesat, test opakovali, aby se to potvrdilo.