Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky byla jsem 10 DC před KET v nativu na UTZ a sliznice 5mm, napravo 2×9-10mm folikul a na levo jeden 12mm.
Zvažuji odběr v rámci nativu. je mi 39 let a mame vyčerpané všechny pokusy IVF.
Myslíte, že to má smysl? a pak buď čerstvý transfer a nebo by se dojel KET…
KET se dá vzdycky odložit. Otázkou je, zda ty folikuly 9-10mm dojedou.
@Polední bouře je mi to jasné, že nemusí. Jdu na další UTZ v pondělí to už by měly být okolo 17-18
Mám o čem přmýšlet a třeba to tělo vyřeší za mě.
Nicméně já už špatně reaguji na stimulaci a vajíčka byla při posledním IVF nekvalitní. Proto mě teď ten počet jen pomocí „babských rad“ a přírody překvapil.
@Eli2020 píše:
@Polední bouře je mi to jasné, že nemusí. Jdu na další UTZ v pondělí to už by měly být okolo 17-18
Mám o čem přmýšlet a třeba to tělo vyřeší za mě.
Nicméně já už špatně reaguji na stimulaci a vajíčka byla při posledním IVF nekvalitní. Proto mě teď ten počet jen pomocí „babských rad“ a přírody překvapil.
Každopádně držím palce. Já mám za sebou jedno úspěšné IVF ve 40, ale byly to fakt nervy.
@Polední bouře my máme z KETU ve 37 letech syna ( byl zamražený, ale z věku v 35) no a teď ve 39 letech bylo 4 IVF a propadák
Máme ještě jednoho z toho 35 roku, ale chtěla jsme nechat až jako poslední možnost, která teď zrovna nastala a najednou na UTZ 3 folíky ![]()
Osobně bych neváhala a zkusila odebrat, co půjde. Já se ve svých 38 nemohu dostat k dobrému vajíčku, také zkouším nativy. Mohu se zeptat na ty zmiňované „babske rady“, které jste zkoušela na podporu folikulu?
@wokin inositol a gynex. Na mě to evidentně působí.
Každopádně teď už je znát, že tělo to "nestíhá
ve čtvrtek bylo na levo okolo 12mm a napravo 2× přes 9 mm
no a po třech dnesch sliznice už krásná 8mm tripleline, ale folíky na levo okolo 13 mm a na pravo přes 13mm oba.
Takže to roste pomalu. Další UTZ a snad už budou ve velikosti k ovulaci, ale trochu se obávám, že bude pak ještě v sobotu jeden UTZ ![]()