Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky chystám se na další ivf, tedy 3 pokus. A pokud je tady někdo kdo právě stimuluje nebo bude v této době? ráda si sním popovídám, vyměním zkušenosti a pocity ![]()
@maja111111 Ahoj já má za sebou dneska druhé iui ale do ivf mě už tlačí, můžu se zeptat kolik vás to už stálo peněz?
Ahoj holky..
ja jsem dnes 8.den po ET.. na testu uz mam // ale krvacela jsem tak nevim jak dopadnu v patek mam volat do CARu. Kazdopadne to chce pevne nervy, a verit tomu ze to dobre dopadne ![]()
@soffi91 ahojky no to je kráásné moc gratuluji
a jsi z prahy, měla jsi 1 embryo nebo dvě,,,?Já krvácela vždy při norm. těhu, já trpím na hematomy..bohužel to nedopadlo nikdy ![]()
@maja111111 jsem z Prahy.. Mela jsem 2 embryjka po 5ti denni kultivaci.. Testuji kazdy den a carka porad zesiluje.. Tak si rikam ze snad to dopadne.. Uvidim co dr. na to v patek.. 100tis to je palka teda ![]()
@soffi91 jee to tak ráda vidím, tak to je jasné…,že je to tam!!
a co když to budou dvojčátka?
už máš nějaké děti??kolikátý je to tvůj pokus? Já měla vždy jen 1,ale ted bych chtěla zkusit dvě, pokud se to podaří, nějak nereaguji na leky ![]()
@maja111111 deti zatim zadne nemam je mi 25let a muj 1.pokus IVF.. a v predchozich pokusech asi nevis proc ti to nedopadlo vid??
@soffi91 no tak to máš velké štěstí, hnedka napoprvé..hele netuším, není nic co by tomu bránilo..je to zřejmě jen o štěstí ![]()
Ahojjjj @maja111111 zatim vse v poradku dikyy bohu
jsou to dvojcatka
a dnea jsem presne 11+4
a co ty?? Jak si dopadla?? ![]()
@soffi91 jeeeee to je krásnýýýý
moc gratuluju, to je zázrak..
holka já nic 3 ivf na nic, mam 2 mrazáčky…ale ty si zatím nechám a v září chci na poslední ivf
a tím končíme
Jeeeee to me moc mrzi @maja111111 jak tak vsude koukam a ctu ti ze jsem otehotnela po svem 1.IVF bylo opravdu velke stesti zdvojnasobene tim ze se mi chytli obe dve zavedena embryjka
jsem za to moc stastna a tobe te srdce preji at ti to konecne vyjdea je z tebe stastna cekatelka a potom i mamina
![]()
@soffi91 holka znam více lidí co se jim to povedlo na poprvé, štěstí to je každopádně
…no já to zatím nedostala a mam tam slabou čarku
,tak doufám, že tam je…ale je slabá asi..no ja si to už nejak nepamatuju
muže to byt i biochemické kdo ví..raději se neraduju zatímm
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.