Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, chystám se na ivf do Heliosu, mám prodloužený protokol, začla jsem od 16 dne cyklu brát proveru a pak píchat Diphereline a nejpozději do 32. dne cyklu mám dostat menstruaci a ihned přijit na krev do Heliosu. Zítra to bude 32. den a menstruace nikde, test negativni, provera vysazená ve čtvrtek.
Pokud to do zítra tedy nedostanu ivf se zruší? Stalo se to některé, že se menstruace opozdila o více jak o 32 dní před ivf? Vždy jsme měla pravidelný cyklus 26-28 dní
Buď mi to rozhodila provera nebo antibotika na anginu co jsme brala minulý týden. Snažím se pít hodně heřmánkového čaje na vyvolání menstruace. Je ještě šance? Bazální teplota ráno 36,8, před ovulací bývá 36,6.
Po Diphereline je naprosto normální, že se MS posune oproti normálnímu cyklu, mně to dělala vždycky, s cyklem kolem 23 dní jsem po Diphereline dostávala MS 30.DC i později.
@vanilka11 Pokud se menstruace nedostaví, zavolej si 32. den cyklu do Heliosu. Pozvou si tě na ultrazvuk. Mě při dlouhém protokolu taky meškala, na utz mi řekli, že menstruace přijde, a přišla asi 39.den cyklu. Nic se nerušilo, 1.DC jsem začala stimulovat Menopurem.
Mě taky meškala, do té doby pravidelná a když jsem potřebovala, tak jako na potvoru se někde courala, test negativní
Pak jsem jí teda dostala, ale krátká a slabá. A důvod? Teď sedí vedle mě a cpe se hráškem
Otěhotněla jsem těsně před IVF. Přeju ať máš stejný důvod ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.