Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky všem, koncem června nás čeká 2.IVF přidá se někdo? Aby jsme se podělili o zkušenosti? Mě je 38 let a chodíme do CAR ISCARE Praha
![]()
My na to zatím nemáme korunky ale taky bych chtěla zkusit, bude mi 32 a mám za sebou 1 IUI ![]()
@Gabriela1234 a co obíháte za doktory, už jste byly na první konzultaci?
@Marca 1 aha a kolikbudete zkoušet pokusů? Můžete jítaž na 6 IUI ![]()
Holky kam chodíte do CAR?
Zítra se dozvím jestli iui má u mě cennu ale chtěli by jsme aspoň 3 zkusit ty jsi nezkoušela ani jeden pokus? já chodím do pronatalu kolín
@Marca 1 u nás to nemá cenu jelikož můj přítel má dost špatné spermio tak mi navrhli rovnou IVF
Na kolik u vás vyjde IVF? Tady u nás i s mražením a metodou ISCI 18700kč to je dobrá cena…
@Romčinka No co mi předtím říkali tak cyklus vyjde kolem 23000kč u nás má manžel spermie trošku línější ale je to spíš na hraně takže žádná tragédie ale já mám špatnou hodnotu fhs
a amh se dozvím zítra ![]()
@Marca 1 aha tak to u vás IUI v pohodě jde ale je tam malá šance
ale i tak spousry holek otěhotnělo… a co ti dají na ty tvé hodnoty co ti na to řekli? Poslali tě na genetiku a imuno?
Ahoj, tak pokud ted v utery dopadne dobre ultrazvuk a nebude cysta, tak v kvetnu zacinam stimulovat na prvni ivf, vyjde nas tak na 23000 v pronatalu.
@Romčinka na to žádný léky nejsou prostě mi předčasně selhávají vaječníky fhs má být hraničně do 10 a já mám 12 proto dobírali amh to ukáže zásobu vajíček
hele přitom ovuluju MS mám pravidelnou a stejně je to na prd
já z pronatalu beru dvoje prášky přišli mi na štítnou žlázu takže beru půlku letroxu a prednison taky půlku je tam malinko reakce na spermie nebo co
minulý měsíc jsem měla clostík a po něm jeden dominantní folikul ted jsem bez něj tak uvidim zítra ![]()
@Gabriela1234 aha ahojky no já dostala právě taky žádanku na imuno a genetiku, jelikož se první nepovedlo, můžu se zeptatna kolik vyjde IVF když jste samoplátci?
@Marca 1 ahaaa no mě také zjistili štítnou žlázu a beru Letrox a to celý, jinak hodnoty dobré ![]()
@Romčinka ja ani nevim, asi se teprve dozvim, minule jsem mela cystu tak uz jsme to ani neprobirali, ale asi kratky.
@Gabriela1234 děkuji to mě překvapila ta částka za léky ufff, je to tedy drahé, já u placené stimulace platila 1100kč, já to ujištuji jelikož mi je 38 let a aby jsem se orientovala kdyby se to nepovedlo a já musela být taky samoplátce…genetika se nedělá vždy vid? ![]()
@Vasule86 tak držím palce at je cysta pryč a můžete začít, já musím počkat skoro 2 měsíce ![]()
@Gabriela1234 aha já dostala taky žádanku na genetiku a celé to hradí pojištovna…a to myslíč že zkoumají geneticky spermii je to tak?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.