Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky všem, koncem června nás čeká 2.IVF přidá se někdo? Aby jsme se podělili o zkušenosti? Mě je 38 let a chodíme do CAR ISCARE Praha
![]()
Ahoj, ja jsem akorat 7 dni po ET po minimalcea uz jsem z toho na palici. Nicmene prechazim do jineho CAR, tak by dalsi IVF mela byt cerven/cervenec.
Ahoj holky já jdu teď v pátek na KET tak jsem zvědavá jak dopadnu tentokrát
@hanule24 Hanule je tu ještě jedna diskuze s podobným názvem a tam se diskutuje.. tady je ticho po pěšině ![]()
@hanule24 já jsem taky v mnoha diskuzích, ale teď jsem měla pauzu po ZT. Teď píchám injekce a čekám jak to dopadne. Ono se vlastně pořád na něco čeká ![]()
@Tofik me ceka v patek Ket jsem zvedava jak dopadnu pokazde to nevyslo tak doufam ze tentokrat uz to dopadne dobre
@hanule24 já půjdu asi ve čtvrtek na punkci. Zítra jdu na kontrolu, to bude už 12. den. Posledně jsem už měla po OPU. Tentokrát nějak nezrají
A dělali Ti nějaký testy, proč to pořád nevychází?
@Tofik ja uz mam tolik testu za sebou a stejne nic ja poprve mela jen tri vajcka a z toho se dalo pouzit jen dve. A po druhe jsem mela jine injekce a mela jsem kolem ctyriceti vajcek a stejne se daji pouzit jen pet a ted v patek si necham vlozit jedno a pakk uz mi zbydou jen dve zamrazene
@hanule24 no myslela jsem to tak, jestli se snažili zjistit, proč se nechytí
@Tofik to jo zjistili ze jsem alergicka na embrya a taky mi nedorustavaji vajcka
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.