Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Káča23 musíme věřit. Já už teda nevěřím ničemu. Čekám do pátku na svoje embrya, ach jo je to věčnost
Prosím tě a kolik to vyšetření stálo? Jestli tomu dobře rozumím tak máš za sebou 3 ivf z toho se nepovedlo ani jedno…?
@Káča23 ahoj ja jsem dneska pátý den po ket. Drzim palecky aby se to povedlo
@Bublina1414 přesně tak v Liberci v gennetu, teď jsme třetí pokus podstoupili v pronatalu v Praze. To vyšetření stalo 20 tis. Já věřím. Musíš taky
já jsem myslela že se taky nedockam po OPU a pak jsem měla nakonec 3 a po 4 týdnech čekání na genetiku zůstalo jedno
@Bublina1414 je to normální že se na embrya nedivaji, já to měla stejně, nesvědčí jim to když se pořád otevírají měla jsem to stejně.
@Káča23 ahoj ja mam za sebou druhy ket. Citim se uzasne nejaky hlasek uvnitr me mi rika ze se to konecne povedlo. Porad mam na neco chut sucho v puse a jsem strasne unavena porad bych spala
@hanule24 tak to ti moc přeji
, kdy si můžeš udělat tt? Mě to připadá nekonečné už dnes..
@Káča23 tak to je docela raketa za to vyšetření
ale když to má pomoct ke zdravému miminku člověk zaplatí cokoliv. Dost mě překvapuje, že ty výsledky trvají tak dlouho.Za jak dlouho si uděláš testík? Já teď chodím do Iscare ale chci přejít do Gennetu.
@Romčinka aha to jsem netušila, že je pro ně lepší být zavřený. Tak to každý centrum dělá jinak. Díky za info ![]()
@Bublina1414 testovat podle dr mám 15.7. Ale ta představa je hrozná. Už dnes jak celý den ležím je mi hrozně.
@Bublina1414 jinak já chodím taky do ISCARE ke kterému Dr. chodíš? Já k Jarzembovske no pokud by tento pokus nevyšel taky zvažuji Gennet ale mě tlačí věk, v prosinci mi bude 39 a bojím se že bych to nestihla, mají dlouhé objednavaci termíny.
@Káča23 tak az dvanacty den po ket ale ja asi pockam az na vysledek z krve abych nebyla zklamana
@hanule24 moc držím palečky to je dobré znamení že to cítíš pozitivně to je důležité ![]()
@Romčinka jojo citim se uzasnejak pisu neci ve me mi rika ze se to povedlo
@hanule24 to ja se mám otestovat a pak se případně objednat na kontrolu nebo ke konzultaci
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.