Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky, předem se omlouvám, že jsem to dala do batolete, ale jinam se mi to nešiklo, takže se omlouvám, pokud to jde zařadit jinam, ale k jádru věci. Koupila jsem nakonec lístky do divadla na dětské divadlo a ted mám strach, jestli mi tam malá vydrží.:) Tak mě napadlo tady, jestli vaše děti v takovém věku vydržely hodinové představení, děkuji za všechny Vaše odpovědi.
u nás záleželo na hlavních představitelích - Hurvínek v pohodě, pejsek a kočička taky v klidu, ale princezny a draci kluky nebrali, takže to mi nevydrželi. Jinak u dětských představení bývá nejméně jedna přestávka, aby si dítka odpočinula.
S naším 3letým chodíme pravidelně každých 14dní na loutkový divadlo a baví ho to moc
představení je taky cca hodinu, ale dělaj tak 2-3 přestávky na výměnu kulis
vem mu sebou nějakou mlsku, tady u nás každej něco zobe, tyčinky a tak
a pití
Já jsem byla s dcerou těsně okolo 3 narozenin a vydržela první polovinu, po přestávce už se nechtěla vracet. Byly jsme na Princezně se zlatou hvězdou.
No moje malá je čertík a pití envím envím, ted se bojí zachodů
,talže když mi řekne, že chce čurat, kam sní půjdu, to pití asi ne, ale něco ke zobnutí jí vemu ![]()
Ahoj, náš malej byl poprvé v divadle v roce a půl, je fakt, že řikali, že tam tak malý dítě neměli, ale on to vydržel
,teď jsou mu tři(je to strašnej raubíř) a chodíme pravidelně, vždycky vydrží a líbí se mu, záleží na výběru představení, podle mě, tak držim palce, ať to dobře dopadne ![]()
Tak prcek byl poprvé ted se skolkou na Hurvínkovi (hodinu) a vydržel v pohodě a byl nadšenej. ![]()
Dcera začla chodit od 3let každých 14 dní do divadla, protože 2× do měsíce mají takový program ve školce, nevím jak to zvládala loni, ale asi jo, učitelka si nikdy nestěžovala a mi nenapadlo se zeptat, jestli vydržela
.
Ahoj, do divadla jsem s malou chodila už celou loňskou zimu a baví jí to moc. I maškarní a tak, jen s bříškem to bylo trochu náročnější
Už začala zas sezona a chodim teď s oběma a i synátor vydrží koukat a být potichu, jen se u toho rád kojí.
Tak my chodíme už od 2 a vydrží koukat i hodinu a půl a potom chce ještě ![]()
Ahoj, dceři jsou čerstvé tři roky a ted na podzim jsme pravidelně začali chodit na divadlo spolu se synem, tomu je 6let. Dcera vydrží v pohodě sledovat představení 45min.-1hodinu a myslím, že ji to baví.