Rada s dvouletou dcerou, uličnicí

292
22.11.12 14:18

rada s dvouletou dcerou

Ahojky potřebovala bych poradit co s naši uličnici. mam dcerku dva roky a 5 měsicu. Je dost živa když jsme doma tak to jde ale když jdeme ven tak katastrofa.Teda mam tenhle problem mam problem s dcerkou že když mam jid nakoupit nebo do lekarny tak pokud tam neni košík tak ji neudržim aby mi nikam neutikala, už jsem skoušela vše možne dala jsem ji naprdel ale jakmile je tam předemnou třeba 3 lidi tak to stejně nepomuže. jsem z toho bezradna protože nemužu sní jid nikam jen na hřiště, tam je hodna jak muže litat tak je klid ale pokud bych sni někam chtěla jid třeba se jen podivat třeba na nějake dětske akce, kde musi chvíli stát a koukat tak nemam šanci. doma spolu malujem a dělame ruzne věci, taky vydrží u všeho chvili ale to mi tak nevadí, vadí mi ta neposednost že chvili nedokaže poslechnout a počkat, je dost umíněná že taky když neni po jejim tak řve a řve ale to ma u mě marný necham ji řvat a když začne u toho dupat tak ji poladim prdelku:-)děkuji všem co mi napišou nazory, hort s nějakýma dětičkama to fakt neni jednoduchy.Mala je jedináček, s dětma v kontaktu taky neni jsme tu na vesnici tak příležitosti nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
22.11.12 14:21

Chápu, že bys moc ráda slyšela nějakou úžasnou radu. Ale bohužel. nedá se s tím nic dělat. Jen čekat, až z toho vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
22.11.12 14:22

Ja kdyz jdu nakoupit, do mesta, musim dojit nekam dal, tak ho dam do kocarku. A planuju to delat tak dlouho, dokud nezmoudri tak, ze chvilku nekde postoji, dojde delsi vzdalenosti a bude poslouchat. Jine reseni bohuzel nevidim.
A taky mam divocha. :)

• Citovat
  • Upravit
8284
22.11.12 14:28

Nedavej ji na zadek, to je zbytecne a neucinne, oni si proste nemuzou pomoct, jsou to deti. Muj starsi teda uz ma rozum a dokaze pockat napr. v te fronte, ale i tak ho musim nejak slovne zabavovat, ale mladsi, toho musim mit v kocaru nebo v kosiku, jinak by to bylo taky neuhlidatelne.
Proste lehke golfky a brat je s sebou, jina rada opravdu neni. A nejlepe neco do ruky na kroupani a je uplny klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
22.11.12 14:28

Je to hrozný. Dneska jsme byli u doktora jine deti sedi maminkám na klině nebo na židličkach a ta naše tam furt litala, nejdřív furt lezla z jedne židličky na druhou a furt dokola a i když sem ji řikala budeš sedět na jedný, tak za chvili stejně zase slezla a když jsem si ji dala na klín a řekla že bude sedět takhle, tak začala histeriie no hruza. Nemužu si ani s nikym popovidat venku protože mala mi hned bere roha kam chce. Jinak vi co nesmí doma nezlobí tak nebere věci co nemá, jen ji nemůžu srovnat venku aby třeba chvili počkala atd.Fakt pokud ji neuvaži do koše nebo kočar ta je to děs běs:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.11.12 14:31

@agvamarine Nechci bejt cynická, ale na tohle ti řeknu: Buď ráda, že běhá. Horší by bylo, kdyby ležela bez hnutí. Aspoň nebudeš tlustá, když za ní budeš utíkat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.11.12 14:32

No jo, nejsou děti puťky:-) Já jen tak do krámu taky nemůžu jít, protože jinak hned bere čáru k východu nebo by si lítala uličkama všude možně. Takže do košíku, kočárku nebo na/za ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.11.12 14:32

A proto jsem koupila tandem, kdyz se mela narodit prostredni a starsimu byly 3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.11.12 14:33

Všude pěšky a žádnej kočárek.. ať se hezky uťape a pak už ti nebude tak utíkat.. asi bude trochu hyperaktivní.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
22.11.12 14:36

No, jsou chvíle, kdy jsem fakt ráda, že mám dva, a ty dva beru do obchodu radši než jednoho. protože s tím starším už se dá domluvit, a ten menší je opička toho staršího. Zabait, vydžet, zatnout nervy, enchat okolí si ymslet co chtějí. Lidem, kteří děti nemají a neměli, to nevystvělíš, a těm, kteří je maj, nic vysvětlovat nemusíš - ti to znají. A blbci, kteří budou něco říkat - těm cokoli vysvětovat je zbytečné. :nevim: Zbývá prostě - vyděržáj pianěr, bude hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
22.11.12 14:36

Moje deti jsou teda obe takove zive, kdekoliv jsou i jine deti, ktere vzorne sedi nebo stoji, tak moji certi behaji, skacou, hledaji, s cim se zabavit. Ale mne to prijde normalni :nevim:

U toho doktora kdyz by nebyla moznost, aby bylo dite v kocaru, tak bych vzala s sebou knizky, nebo neco na hrani a zase nejake to kroupani - mrkev, jabko, tak to resim ja a je to v klidu, a to mam na hlidani dva. Jak jdu nekam jen s jednim, mam pocit, ze neni nic jednodussiho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.11.12 14:47

Je to prostě dítě :D A děti vesměs bývají živé :lol:
Moje dcerka je také živější, ale poslechne mě a umí být zároveň i v naprostém klidu.
Zkus své dcerce třeba předem vysvětlit, jak se má chovat v obchodě, prostě stanovit taková mini pravidla. A když se ve frontě nudí, tak ji něčím zabavit, popisovat, co tam všude je a prostě improvizovat ;)
To stejné venku, vysvětlit a klidně několikrát za sebou, že ti nesmí utíkat (jezdí auta, může vyběhnout pes, atd.) a že se o ni bojíš. A buď půjde jen kousek u tebe nebo jedině za ruku.
A ještě doporučuji ji 1× denně prostě unavit, utahat. Píšeš, že jste z vesnice, tak prostě nechat vyběhat, vylítat na zahradě, na poli, apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
22.11.12 14:48

Musíš vydržet, ona z toho vyroste (doufám, tím se uklidňuju já :P ). A na ten zadek fakt nemá smysl ji dávat… Pevné nervy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
22.11.12 14:52

Vysvětlení sis napsala sama…je to dvouleté dítě :nevim:. Naše dcera, 27 měsíců, dělá úplně to samé, někdy je to na palici :mrgreen:, ale nemyslím si, že by kvůli tomu byla nevychovaná a měla bych s tím něco dělat :nevim:. Já si spíš nedovedu představit dítě, které stojí s matkou v řadě u pokladny, vyskládává zboží na pás a čeká na konečnou sumu :P. A jestli nějaké takové děti jsou, tak jeho rodičům závidím :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
22.11.12 14:54

Máme doma to samý :) Lucinka je hrozně hodná holčička, ale nepostojí, neposedí.. řada v obchodě je pro mě noční můra :) ale dá se to vždycky nějak zvládnout.. ráda jsem občas zašla do Mekáče, teď tam už nechodím, ty řady jsou šílený a než se stresovat s malou, která se tam vzteká, raději tam nejdu :mrgreen: taky pořád čekám, kdy z toho vyroste :) musíme doufat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí