3. měsíc bez menstruace

53
22.9.23 20:23

3. měsíc bez menstruace

Zdravím, jdu s dalším zdravotním problémem. V prosinci jsem po 2 letech vysadila antikoncepci. Ze začátku jsem měla menstruaci normálně, ale po pár měsících se mi začal čím dal více prodlužovat cyklus a nakonec se mi menstruace vytratila úplně. Teď už jsou to 3 měsíce co ji nemám. Dělala jsem si několik testů, byla jsem na gyndě a nezjistilo se nic co by to mohlo zapříčinit. Gynekolog mi doporučil Fertipronu, beru ji zatím týden, tak snad zabere. A kdyby ne, máte nějaké jiné tipy, které by mi mohly pomoct? Nechci už brát žádné hormony… Ještě dodám že chvíli po vysazeni antikoncepce jsem začala užívat bisoprolol kvůli extrasystolám. A někde jsem pravě četla že na cyklus mohou mít vliv léky na vysoký krevní tlak. Myslíte že by to mohlo být tím? To by mi ale gynekolog řekl ne? :nevim: Budu ráda za jakoukoliv radu nebo zkušenost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2290
23.9.23 08:34
@Anonym505 píše:
Zdravím, jdu s dalším zdravotním problémem. V prosinci jsem po 2 letech vysadila antikoncepci. Ze začátku jsem měla menstruaci normálně, ale po pár měsících se mi začal čím dal více prodlužovat cyklus a nakonec se mi menstruace vytratila úplně. Teď už jsou to 3 měsíce co ji nemám. Dělala jsem si několik testů, byla jsem na gyndě a nezjistilo se nic co by to mohlo zapříčinit. Gynekolog mi doporučil Fertipronu, beru ji zatím týden, tak snad zabere. A kdyby ne, máte nějaké jiné tipy, které by mi mohly pomoct? Nechci už brát žádné hormony… Ještě dodám že chvíli po vysazeni antikoncepce jsem začala užívat bisoprolol kvůli extrasystolám. A někde jsem pravě četla že na cyklus mohou mít vliv léky na vysoký krevní tlak. Myslíte že by to mohlo být tím? To by mi ale gynekolog řekl ne? :nevim: Budu ráda za jakoukoliv radu nebo zkušenost :hug:

Léky ovlivňují hladiny hormonů, tím nemyslím, je nebrat. Nechte si změřit hladiny hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
23.9.23 09:15
@LadaSva píše:
Léky ovlivňují hladiny hormonů, tím nemyslím, je nebrat. Nechte si změřit hladiny hormonů.

U gynekologa mi brali i krev kvůli tomu. Nikdo se mi zpět neozval s výsledky, takže by mělo být vše v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
25.9.23 05:50
@Anonym505 píše:
U gynekologa mi brali i krev kvůli tomu. Nikdo se mi zpět neozval s výsledky, takže by mělo být vše v pořádku :think:

už asi před 15ti či 20ti lety uznala i WHO testy ze slin jako daleko přesnější pro určení hladin hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí