Angína nebo?

SS123
22.9.23 13:56

Angína nebo ?

Dobrý den jdu k vám pro radu v úterý mě začlo bolet v krku, ve středu se mi udělali čepy na mandlích větší.
Ve středu ten den večer sem měla horečku 38,2. Od té doby dobrý žádná horečka nebyla a je pátek.
Je pátek a čepy mám už skoro pryč mám jen malinké čepy na mandlích rýma a kašel žádný jen někdy bolest v krku beru šalvěj ve spreji a Strepfen pastilky přemýšlela jsem první den že půjdu k doktorce ale že ještě počkám tak 3 dny jak mi bude a je mi fakt lépe tak jsem se chtěla zeptat co by to mohlo být a zda mám jít k doktorovi i když už je mi lepe. Jestli to bylo jenom něco chvilkoveho nebo viróza nevím. Prosím předem děkuji za odpovědi. V obrazkach asi není to moc vidět ale ve středu ty čepy na mandlích byli větší teď už jsou menší.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
22.9.23 14:07

Mam uplne to same…od pondeli noci bolest krku, ve stredu teplota pres 38, ve ctvrtek uz nic, jen me porad poboliva ten krk..ryma, kasel, nic…ja teda vylozene čepy v krku nevidela, jen otok, zarudnuti a jako nevypada to tam zdrave..,ale priklonila jsem se k zanetu hltanu nebo tak neco viroveho…u anginy bych u sebe urcite citila zhorseni a delsi horecky…tak si davam cesnek a orofar a klidovy rezim a cekam, ze to prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
22.9.23 14:12

@Melodie91 Dobrý den děkuji vám za zprávičku tak se mi ulevilo že to není angína protože už tolikrát jsem ji měla, že jsem se fakt cítila jinak než teď. Tak uvidíme bude to nejspíš nějaké menší bacil právě že jsem nechtěla jít k doktorovi, už jen kvůli tomu aby mi nasadil ATB. Když už je to lepší právě

• Citovat
  • Upravit
14677
22.9.23 14:22

Nerozumím, proč teď chodit k doktorovi? Když už je to dobrý? To asi znamená, že ta tvoje léčba zabrala a dalsi není nutná, protože se příznaky nezhorsuji. A anginu fakt během tři dnů nerozchodis, no však to znáš.

Teď radi nějaký takovy moribundus, taky ho máme. Podezrivam covid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
22.9.23 14:24

@Semtex Dobrý den děkuji vám, také jsem si to říkala na co chodit k lékaři když je to lepší a ne horsi.

• Citovat
  • Upravit
4731
22.9.23 14:25
@SS123 píše:
@Melodie91 Dobrý den děkuji vám za zprávičku tak se mi ulevilo že to není angína protože už tolikrát jsem ji měla, že jsem se fakt cítila jinak než teď. Tak uvidíme bude to nejspíš nějaké menší bacil právě že jsem nechtěla jít k doktorovi, už jen kvůli tomu aby mi nasadil ATB. Když už je to lepší právě

Ja samozrejme nejsem doktor, kdyby se to zhorsilo, nebo prisla horecka apod, tak je urcite navsteva doktora na miste..ale kdyz se to zlepsuje :nevim:…tak se brzo uzdrav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
22.9.23 14:35

@Melodie91 ano určitě i tak vám děkuji při nejhorším o víkendu fungují Lspp tak Zajdu kdyžtak tam.

• Citovat
  • Upravit
SS123
22.9.23 14:37

@Melodie91 a vy určitě to samé udělejte i když vám je lepe kdyby se vám přitížilo tak bezte také k doktorovi i když o víkendu není moc na výběr. Jen Lspp tak se brzo uzdravte

• Citovat
  • Upravit
SS123
22.9.23 14:47

@Melodie91 jen mám ještě dotaz jak si dáváte prosím ten česnek? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4731
22.9.23 14:51
@SS123 píše:
@Melodie91 jen mám ještě dotaz jak si dáváte prosím ten česnek? Děkuji

No, hodne koncentrovany :-D manzel normalne rozkouse cely strouzek…to je ale na me moc, ja si ho rozmackam treba na chleba se sunkou…ale max dva strouzky denne…takze je to na tobe, co zvladnes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
22.9.23 14:53

@Melodie91 wow a pomáhá?

• Citovat
  • Upravit
4731
22.9.23 14:57
@SS123 píše:
@Melodie91 wow a pomáhá?

Me jo…kolikrat jsem uz takhle rymu zastavila, kdyz jsem slupla cesnek pri prvnich priznacich a ted vzdycky citim ulevu od bolesti, kdyz ho snim…ale ja mam teda i cesnek rada, takze mi to nedela problem, to takhle snist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
22.9.23 15:02

@Melodie91 tak to je dobře já jsem asi pri prvních příznacích zastavila to aby se mi to vice rozjelo tím Strepfenem a Anginalem do krku ale zkusím ještě ten česnek děkuji vám za radu

• Citovat
  • Upravit
9752
22.9.23 15:23

Viróza, symptomatická léčba, šetřicí režim. ATB netřeba.

Další, prosím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.23 21:29

Mohla by to být angína?

Dobrý den, oživuji diskuzi. Přijde někomu tohle jako angína nebo ne? Jenom lechtání v krku a malinko bolest v krku, žádné horečky ani zimnice. :think: Má vůbec smysl s tímhle chodit k doktorovi?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex