Jox a reakce?

Anonymní
22.9.23 06:52

Jox a reakce?

Holky nemate nekdo zkusenost s joxem do krku? Vecer jsem si ho strikla a silene me po nem rozbolelo v krk, krk rudy, jeste ted to nemam uplne ok…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
22.9.23 07:06

To je zvláštní, z kloktadel a sprejů na bolest v krku, co jsou volně dostupné, tak Jox je mi zabíral nejvíc a je pravda, že nějakou dobu to pálilo a štípalo, ale takhle dlouho to snad nikdy. Kolik sis ho stříkla? Možná si ty mandle úplně prostříkla, což není na škodu věci. Takové stavy jaké popisuješ, tak to mám po používání angínovkníka. Jednou jsem rozžvýkala asi 2 cm a úplně oheň v krku, ale zabral. A jinak lepší než Jox se mi zdá Streptokill, ale každý to může mít jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.9.23 07:11

Muzes mit reakci na jod.

Zkus si to namatlat nekde na kuzi, na ruku treba, co to udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.9.23 07:35

Jox, Stopangin a podobný nepoužívám. Přijde mi, jako by mi to ten krk vždycky poleptalo a bolí to ještě víc. A nepomůže. Nejradši používám cucací tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
22.9.23 07:52

Na bolest v krku kloktam slanou vodu. Streptokil, jox apod. Mi ho akorát podráždí a kašlu z toho. Cucaci bonbóny mi nezabírají. Ty mi zaberou jen u suchého hrdla, co mám při ucpaném nosu po ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.9.23 07:53

Jod je poměrně silný alergen, nedělá ti problém třeba v desinfkcích na pokožku? Vyzkoušela bych to na předloktí.

@terien píše:
Jox, Stopangin a podobný nepoužívám. Přijde mi, jako by mi to ten krk vždycky poleptalo a bolí to ještě víc. A nepomůže. Nejradši používám cucací tablety.

Tyjo, stopangin je za mě na nobelovku. Vždycky když mě trochu začne bolet v krku, na noc to tam fouknu, pěkně si zanadávám (podrážděný krk to samozřejmě pěkně pálí) a ráno je klid. Naopak pastilky vesměs mi přijdou úplně k ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.9.23 08:11
@unuděná píše:
Jod je poměrně silný alergen, nedělá ti problém třeba v desinfkcích na pokožku? Vyzkoušela bych to na předloktí.Tyjo, stopangin je za mě na nobelovku. Vždycky když mě trochu začne bolet v krku, na noc to tam fouknu, pěkně si zanadávám (podrážděný krk to samozřejmě pěkně pálí) a ráno je klid. Naopak pastilky vesměs mi přijdou úplně k ničemu..

Když už stříkací, tak Orofar, Tantum verde,… ty mají i složku proti bolesti. A zábal, ten mi zabírá dobře. Stopangin nám máma dávala celý dětství, krk na hadry a bolelo to ještě víc. Dneska jsou i šetrnější a stejně účinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.9.23 08:14
@terien píše:
Když už stříkací, tak Orofar, Tantum verde,… ty mají i složku proti bolesti. A zábal, ten mi zabírá dobře. Stopangin nám máma dávala celý dětství, krk na hadry a bolelo to ještě víc. Dneska jsou i šetrnější a stejně účinné.

Jak říkám, je to naše osobní zkušenost, každému může vyhovovat něco jiného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23142
22.9.23 08:44

JOX měly holky při angíně, je to hnus a nesmí se to spolknout :roll:
Mě nejvíc funguje Tantum verde sprej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...