3 měsíční miminko a interrupce

Anonymní
22.9.22 08:49

3 měsíční miminko a interrupce

Ahoj holky potřebuji poradit.. mám doma 3 měsíční miminko a zjistila jsem že jsem těhotná. Vím ano je to naše blbost že jsme se nechránily ale chci se zeptat zda je tu nějaká žena která řešila něco podobného. Myslím zda jít na miniinterupci nebo si miminko nechat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
22.9.22 09:00

A myslíš, že máte stejný výchozí body? Stejnej příjem, stejný bydlení, stejný náklady na pavilo, energie, pojistky atd.? Asi ne, že… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
22.9.22 09:02

Tak já otěhotněla když bylo první 8 měsíců - jasně, je to o dost víc, ale zvládli jsme to v pohodě.
Ale moje tchyně zvládla do roka dvě děti. První bylo v prosinci 74 a druhé v listopadu 75.
Bylo to náročné, byla to skoro dvojčata, ale dali to.
Takže v dnešní době sourozeneckých kočárků atd… se to určitě dá zvládnout.
Je to jen na Tobě. Ale je velká škoda, jít na potrat „jen“ kvůli špatnému načasování. To druhé už u Vás je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.9.22 09:03

Teď úplně nevím, zda se ptáš na to, jestli zvládnete dvě děti s ročním věkovým rozestupem (jak to máme vědět?) nebo zda můžeš jít na interrupci takhle krátce po porodu (kojící?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.9.22 09:03

@Nowuka2 Pokud nemáš nic k tomuto tématu tak nevím proč takto reaguješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.9.22 09:04

Myslím si ze po světě chodí hromada takových sourozenců co jsou od sebe chvilku ale záleží jak se na to cítíš ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80054
22.9.22 09:05
@D284 píše:
@Nowuka2 Pokud nemáš nic k tomuto tématu tak nevím proč takto reaguješ

aby si zakladatelka uvědomila, že dala málo informací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
22.9.22 09:06

Bude to narocne, ale mit deti takhle po sobe muze mit i sve vyhody, my jsme segrou presne takhle od sebe, nasi na to byli sami a zvladli to..jestli mas jako bonus prarodice, nejakou tetu, segru..hlidaci..tak super…jak se rozhednete s manzelem, to je ciste na vas doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.22 09:07

@azalia Děkuji, člověk zkratka musí řešit všechna pro a proti samozřejmě ale hodně mi tvá odpověď pomohla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.22 09:09

@Melodie91 nejspíš máš pravdu vše se dá zvládnout když se chce že? Šlo mi právě o ten věkový rozdíl dětí. Aby bylo všechno v pořádku i co se týče porodu přeci jen sem rodila nedávno a mám byt znovu těhotná? To je naprosto šílené. Jak se to tělo s tím hlavně vyrovnává jestli to není moc brzo

• Citovat
  • Upravit
44335
22.9.22 09:12

Myslím, že pokud jsi zdravá, je to úplně v pohodě. Nemám sice tak malý věkový rozdíl, ale mám tak sourozence. Pokud manžel pracuje, zbytek rodičovského příspěvku na první dítě vám doplatí. Myslím, že je to tak i v případě, kdyby byl nezaměstnaný, ale ty půjdeš na RP až po dočerpání ppm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
22.9.22 09:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebuji poradit.. mám doma 3 měsíční miminko a zjistila jsem že jsem těhotná. Vím ano je to naše blbost že jsme se nechránily ale chci se zeptat zda je tu nějaká žena která řešila něco podobného. Myslím zda jít na miniinterupci nebo si miminko nechat

Předně tohle musíte probrat s manželem doma. Osobně sem se snažila hned po šestinedělí nasadit prášky. Takže pro nás by to bylo velice brzy. Ale každý má / chce jiný věkový rozdíl. Proto nejlépe víte vy dva :hug:

• Citovat
  • Upravit
4731
22.9.22 09:14
@Anonymní píše:
@Melodie91 nejspíš máš pravdu vše se dá zvládnout když se chce že? Šlo mi právě o ten věkový rozdíl dětí. Aby bylo všechno v pořádku i co se týče porodu přeci jen sem rodila nedávno a mám byt znovu těhotná? To je naprosto šílené. Jak se to tělo s tím hlavně vyrovnává jestli to není moc brzo

To jsou asi otazky na gynekologa, ale jestli byl prvni porod bez problemu, tak proc ne..rikam, mama to zvladla, porod se mnou byl pry mnohem lepsi, nez prvni…pry si myslela, ze ma jen zarazene vetry a najednou jsem byla venku, o tesne ne v sanitce…segra je starsi o rok a 3 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
22.9.22 09:14

Mému bratrovi byly dva měsíce, když máma otěhotněla se ségrou. Byla hodně vyšťavená zdravotně, ale zvládly to, hodně pomáhal táta a babička. Nicméně musíš uvážit ty, jestli máte finance, vše potřebné i kapacitu sil na druhé.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
22.9.22 09:19

Těhotná už jsi. Nevím co řešíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení