3 prosby...prosím o radu

220
24.8.10 19:41

3 prosby...prosím o radu

Ahojky holky mám tři dotazy..
Ten 1:Dneska mě malej chytil takový záchvat vzteku že se mi válel venku na zemi a to jenom proto že jsem nešla kam chtěl on…tak jsem ho chytla a šli jsme domu..ale i s hračkama začal házet,je to vzteklina když není po jeho máte to taky…je to normální je nám rok a pul.
2:kolik vám vypije mlíčka před spaním…nebo co dáváte na večeři …takhle starému broučkovi.
3:Už druhý den se mi začal budit ve 3 ráno a do rána tam sebou hází a nechce spát nemáte s tím někdo zkušenost,jestli to přejde…a to větráme celý den…i přes noc…tak teplo mu nemuže být.
Děkuji za rady a vaše názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
24.8.10 19:48

Samík je trošičku mladší, 16 měsíců…

1. Máme :mrgreen:

2. UM ani mléko nepije, nahrazujem jogurtem. Na večeři cokoli - kaši s ovocem, pečivo s Lučinou, pomazánkou, ovoce, jogurt… Je už velký.

3. Zuby? :think: :nevim: U nás teď lezou špičáky a jsou pekelné :roll: Nebo nějaký zlý sen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 19:53

1.máme stále-už ne tak často.U nás paltilo a platí,že se otočím a odcházím.V tu ránu byl na nohou a utíkal za mnou…

2.jak píše Angu,polévka,br.kaše,puding…

3.nespí dlouho přes den?Nebo nespí jěště 2×?Zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.8.10 19:54

3:právě že spí jenom jednou kolem oběda…spát chodí kolem pul osmé…zuby už máme za sebou si myslím ty máme všechny kromě stoliček vzadu myslím… :-?
2:když on to mlíko vyžaduje on nic jinýho nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22202
24.8.10 19:57

Helenka je starší, ale vylovím z paměti:

1. Normálka… máme dodneška… ale tos asi nechtěla slyšet, že? :mrgreen:
2. Na večeři v tomto věku cokoli, víceméně totéž, co jsme zrovna jedli my, jen málo ochucené. A často kaše, ty milovala. Mléko na noc nepila, maximálně jím zapíjela večeři.
3. Tohle fakt těžko říct… cokoli… co upravit režim spaní přes den? Posunout večerní odchod do postýlky (půl osmé je docela brzo), zrušit denní spánek nebo něco podobného…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.8.10 19:58

odpověd na vztekani u nás je to samé v bleděmodrem a nepomaha placnuti,zvyseni hlasu,ani kdyz odejdu proste s evzteka dal.dochazi to i tak daleko ze jak ho vemzu az ruku tak se me zakousne ale doooooost hodne do ruky anepusti!!!!
malej na večeři mlícko enchce pije ho jen nad ranem jinak ho nechce tak apson tak.takze vecere zbytek obeda,husta polevka,pečivo s něčím a tak
a nespime taky dobre ted mame rymu ale je to i zoubkama a nebo am zle sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
24.8.10 19:59

2.dát večeři a pak jěště mléko?cca za hodinku po koupačce.Večeři s vámi.My to měli tak že večeřel v 18:30 cca s námi a pak měl mlíko.Teď má jěště jogurt.

3.může to být jen přechodné.Zkusila bych jěště počkat.Hodně sil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.8.10 19:59

TAKY NAM JE 1,5 ROKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
24.8.10 20:05

takže mi jsme sice starší,ale i tak:
1. u nás sice nikdy žádné záchvaty…,ale myslím že to býva běžné…
2.před spaním když byl menší tak i 200ml klasického mléka z krabice,teď dávku zmenšuju-teď jsme na 150ml mléka,snažíme se odplenkovat i na spaní…
3.nějaké sny ??? nebo ještě vzpomínky na zážitky ze dne ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
24.8.10 21:20

Ahoj, tak 1: taky máme 18 měsíců, a jsme na tom stejně, takže asi je to normální. Jen u nás je to tak, že když jdu pryč, v domnění, že se uklidní a poběží za mnou, tak ne, bere roha jiným směrem než jsem já, takže nic moc :mrgreen:
2: Bára s námi večeří, jak psaly holky, polévka, jogurt, ale ještě než usne vypije skoro celou flašku mléka, pak ráno pije, během dne odmítá.
3: Nejsou to zuby? Stoličky to můžou být :nevim: . Nám teď rostou, ale vstává většinou po sedmé, jinak je protivná přes den.
Určitě to přejde, zkus třeba namasírovat dásníky, uvidíš, jestli se mu uleví. Pevné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
24.8.10 21:33

Klárika je sice starší, ale:
1. měli jsme v tomto období nechutné scény. nepomáhalo nic, jen počkat, až přejde prvotní amok a pak zkusit odvést pozornost. jo a před 3 měsíci to na mě zkusila znova - válecí scéna u vchodu do Alberta. tak jsem nad ní postála, prohlásila, že to tu už dlouho nebylo a pak v klidu řekla: no tak pojď, jdeme na autobus. dítě se zvedlo a sice ještě s brekem, ale šlo. a na hračky odhazované ve vzteku reaguju, že je odneseme dětem do dětského domova, když je ona nechce… ale na to je tvoje dítko ještě malé.
2. klárka měla od půl roku k večeři kaši, kterou občas zapíjela mým mlékem. když jsme odstavili, tak si UM nevzala, takže dostala na pití čaj.

3. asi to budou špatné sny. vydrž a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
24.8.10 22:19

Ahoj, tak nas Vitecek:

1. je vzteklina uplne hrozna. Taky dokaze pekne trucovat.
  2. nam nepije nic jineho nez mleko a to rano i vecer a nechce nic jist, takze ho ani nenutim, protoze pres den toho sni dost, at ovoce, zeleninu, normalni jidlo
  3. taky se obcas budi, ale tim, ze je starsi, tak spis rekne neco co se mu zdalo a spi dal :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
25.8.10 08:56

Ahoj.To je klasika.V roce a půl to začne a ve dvou a půl skončí.Znám.U obo kluků. :palec: Přežít. :dance: Ten mladší teď taky sebou hází-důvod-komár,moucha.A ten starší taky,jelikož je úplněk. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
25.8.10 11:27

Ahoj všem :-) .Musím říci,že když malý má nějaký své období,tak koukáme s přítelem večer sem na diskusi :lol: .A hned je nám lépe :mrgreen: .
Takže:1/vzteká se,háže vším a do toho když není po jeho,tak jde na čtyři a začne couvat.Docela hustý..včera já klidnější už vybuchla a dala tak přes ručičku,že ji měl ještě dlouho červenou.Jenže náš miláček se jen oklepal a už se smál.Mě bolela ruka a vyčítala jsem si to dost dlouho. :-?

2/Mléko je na střídačku.Někdy 240 s kaší a někdy jen 80 s kaší.Většinou přes den dá tak 500.Ale je to různé.

3/Malý to má teď taky už třetí den.Píšu si to do kalendáře a je to skoro každý měsíc okolo úplňku :-) .Já mu pořád říkám že je malý upír co vysává maminku :mrgreen:

Jinak nám bude 17m. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.8.10 13:06

1. Synovi je 2,5. leccos si nechá yvsvětlit, ale třeba to, že nesmí vylézt na linku a skákat po ní, když nejsem v místnosti (a vlastně ani když jsem), tak to nee. Sundala jsem ho, odendala židle a vše možné, po čem by mohl vylézt zpět, zatímco se válel pod stolem a vztekal se. Nomrálka. Až mu bude 15, bude se nejspíš vztekat, že bu´d mu nedovolím opíjet se na diskotékách, nebo mu nechci koupit novou motorku za sto tisíc. :think: Prostě chci říct - to je normální.

2. Už nějakou dobu dostává cca 1,5 - 2 deci mlíčka. Do dvou let Bebu, nyní Madetu nebo Olmu. Na véču co my - buď teplou(třeba špagety - pochopitelně upravené věku, ale dneska prostě jí co táta včetně ostrého kečupu), nebo studenou - jogurt, lipánek, chleba se sýrem, zeleninový salát …

3. Dva dny jakoby nic neznamená. To můžou být sny, ale i třeba nějaká nenápadná virózka. nebo zoubky, určitě. Uvidíš. Tyhle změny v chování vždycky trvají pár dnů a pak se nějak upraví. Synek většinou sebou mlátí ve spaní (nebo nespí) když měl náročnější dny - dovolené, výlety, atd. Nestalo se něco? Ty sis toho ani nemusela všimnout, ale mohl to být doma i jen přesun nábytku, jakoby malá zěmna, ale pro něj výrazná …

3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect