3letá a plína na noc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No právě já mám starch, že se mu budou děti ve školce smát. On totiž přes den dávno nespí a tak má kakání spojedené se spaním. A ve školce jak budou po obědě spát…aby se nepokakal. Já to zkoušela vstávat večer i 3 krát, ale ještě se mi i tak 3 krát počural třeba hodinu po wc. koupila jsem dnes nočním a zkusím, jestli se na něj nevykaká, je to ten hrací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás ve školce je pár čtyřleťáků, co se pučůrávají a nikdo s nesměje. Občas se někdo i pokaká. Záleží na učitelce, jak se k tomu postaví!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já má, 3,5 letou. do školky chodí. čůrá na záchod, ale kaká pouze do plínky. jinak je to schopná držet. na noc plenu má, protože jí nevzbudí pocit, že chce čůrat, má tvrdý spaní. plenku na noc neřeším, prý do 5ti let je to ok. ale to kakání do pleny už mě fakt štve. rozhodla jsem se, že s ní zajdu k doktorce, at mi poradí jak na to… jinak kaká pouze doma. ve školce vůbec, to si to nechá radši na doma. ví, že se do plínky nemá kakat, že má jít na záchod, říká že není mimino, ale že jí to prostě nejde… spíš nechce. zkusila jsem už fakt všechno, včetně motivace, ale nic… praktická dr mi říká, at to nechám být, že na to přijde sama… jinak ve školce se vašim dětem nikdo smát nebude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám skoro 3,5letou a na noc plínu pořád chce
,neřeším to, protože je jinak bez plíny, chodí na záchod/nočník sama, i kaká bez problémů, odpolední spaní - bez plíny, takže ve školce taky OK
!
Velikost mají stejnou s mladší, takže v poho, počkám až bude jednou plína přes noc suchá a pak to budeme řešit
!Zatím se jí občas zeptám, jestli na noc plínku chce, ale chce, tak ji dostane!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to s naším 3letým vyřešila tak, že jsem koupila zase nočník. Usne ve 20 hodin a ve 21 hodin ho vzbudím, dám na něj a vykaká se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
co ji tak v noci vzbudit a posadit ji na ten nočníček. Když bude rozespalá, třeba to ani nepostřehne. Také jsem to tak dělala a docela úspěšně. Laďka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lerista píše:
Dceři jsou 3 a čtvrt a je to to samé. Přes den bez pleny od 2 let a každou noc plena počuraná… Dávat jí 2× za noc čurat je super. Chodím do práce na plný úvazek a to bych snad nedala ještě 2× čurat a 2× dceru ukládat, když se vzbudí.
Koukám, že jsem kdysi taky přispívala. Píšu tedy pokračování. Dcerka se zbavila pleny na noc přesně ve 4 letech. Veškeré snahy o cokoliv byly marné. Každou noc počuraná. Prostě jí to nevzbudilo. Jednoho dne okolo 4. narozenin mi oznámila, že plenu už nepotřebuje a od té doby se už nikdy nepočurala. Trvalo to, ale dočkala jsem se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit