3x spánky za den v jednom roce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2039
29.7.13 12:09

Náš občas straší od pěti a už nezabere, to je na provaz! Ale já bych to taky nehrotila, když to prckovi vyhovuje, já bych za to platila zlatem :-) Akorát holt si toho moc nemůžeš naplánovat. Ale třeba, kdyby měla nějaký super program, už by pak vydržela až do večera, ne? Tak to u nás bylo, když jsme přecházeli ze tří na dva spánky denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.7.13 12:12

@PetrušeKl v 5 vstáváat? To musí být teda maso!!!

Malá to vydrží o dvou spáncích, ne že né, ale prostě to není ono, mne si oči a je hotová a mně je jí maximálně líto :,( Ale naštěstí usne v jakékoliv posteli, když jsem tam s ní, tak si může schrupnout i na návštěvách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
29.7.13 12:16

Mně svěřené roční dítko spí 3× denně, první spánek minimálně dvě hodiny, další dva tak po hodině a půl. Spát ho dávám když si sám,,řekne". Nijak nás to neomezuje, většinou spí v kočáru nebo autě při přejezdech, takže program přizpůsobuju dvěma starším. Tříleťáci spí po obědě tři hodiny minimálně (vydrží i nespat když je celodenní výlet, ale ještě to potřebují jako sůl). Mně se každá maminka na potkání ptá jak zvládám takhle malé tři děti, ale vzhledem k výše uvedenému se musím přiznat, že těžká pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
29.7.13 12:21

@pampeliš
Homeopatii musí určit homeopat podle konkrétního případu :( Nefunguje to jako běžná medicína :nevim: Takže nějakou poradnu buď osobně nebo aspoň na netu. Já tím u obou dětí vyřešila přerušovaný spánek a kamarádka vstávala třičtvrtě roku každou hodinu v noci kvůli malé a za týden dva po homeopatikách spinkali celou noc :)

K tomu rannímu vstávání - většina dětí spí v kuse maximálně 10-11 hodin, takže pokud jde spát v sedm, holt vstane v pět a je vyspalé. Mně syn šel spát kolem sedmé a holt jsme vstávali v 4,30 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.7.13 12:24

@wobludka Tyyyyyy jo, tak to teda velká gratulace ke spavým dětem :kytka: Takže Ti malý spí v roce taky třikrát denně a takhle strašně dlouhatánsky? To má ale minimální pauzy bdělosti, že? No jo, ty další děti holt musí spát všude, když to jde, jsou přizpůsobivější a člověk toho pak hodně stíhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.7.13 12:26

@ireeenka Jasně, díky s tou homeopatií. To je fajn, že to kamarádce takhle pomohlo! Nám teď zabírá Viburcol na zoubky.

Dítě je v 5 vyspalé, ale do chudk maminka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
29.7.13 12:28

Tak naše zlato má v hlavě nastavený budíček šestou. Mohla bych si podle něj řídit hodinky. Naštěstí jsem si ho naučila na to, že z postele se leze v sedm, plus mínus pár minut. Do té doby si vydrží v postýlce povídat, hrát s malým plyšákem nebo podniká tůry okolo postýlky.
Potom vytuhne tak po deváté, to dá tak hodinu a půl. Po obědě usíná nejpozději o půl jedné na cca hodinu a pak už podle únavy. Někdy vydrží a to potom usíná před sedmou a spí do rána, nebo si dá ještě jednoho šlofíka tak na půl hodiny kolem půl páté a to potom usíná tak v osm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.7.13 12:34

@Jaruše A je mu taky rok? Takže Ti spí taky někdy dvakrát, jindy třikrát?
Snažila jsem se jednu dobu o pravidelnost a dva spánky, ale malá byla přetažená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
29.7.13 12:38
@pampeliš píše:
@ireeenka Jasně, díky s tou homeopatií. To je fajn, že to kamarádce takhle pomohlo! Nám teď zabírá Viburcol na zoubky.Dítě je v 5 vyspalé, ale do chudk maminka :P

Já se nevyspala už skoro 5 let!!! :mrgreen:
Začalo to těhotenstvím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
29.7.13 12:39

@pampeliš je vzhůru tři hodiny maximálně… ráno vstávají po té sedmé, ale je fakt, že dřív než v devět je do pelechu nehoním. Roční si někdy k ránu shodí z parapetu mlíko a obslouží se, ale jinak nás nijak nebudí, nechávám je všechny tři v jedné místnosti. Ani jednoho jsme nikdy neuspávali, takže v tomhle směru taky bez problémů. Jó dřív jsem měla taky vztek když vylezli před sedmou, teď vstávám po páté do práce a všichni holomci si vychrupujou, to je teprve peklo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
29.7.13 12:40

Mě malá spala 3× denně skoro do 1,5roku. Takže by jsem to fááákt neřešila. ;) A hlavně každý dítko je jiný a má jiný nároky na spaní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
29.7.13 12:41

@pampeliš mám dítko (za měsíc má rok) a vstává ve stejnou dobu jako tvůj prcek, pak chodí spát už kolem 8 ranní tak na 2 hodiny a po obědě zase na 2 hodiny. Večer chodí spát kolem 19.30 (teď v létě později) a spí celou noc bez buzení, takže jsme na tom podobně. a rozhodně neřeším, jestli je to normální, ale raduju se z toho. Mám ještě 4-leťáka a ten byl taky spáč, v podstatě spal totéž jako mladší a už delší dobu to tak ale není, tak si užívej, není to nafurt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
29.7.13 12:44

@pampeliš
Skoro deset měsíců, takže to tak velký rozdíl není. Pokud chceš uklidnit, tak například moji synovci v roce spali oba jen hodinu po obědě, večer chodily spát v osm a ráno budíček před šestou, takže ty naše mrňata jsou oproti tomu opravdu velký spáči ;) :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
29.7.13 12:46

Mam 18 M holku, vstava mezi 9 a pul 10, po obede spi zhruba 2-2,5 hod..pak obcas usne venku v kocaru cestou domu (mezi 20-21 hod) kdyz je utahana, spat chodi mezi 21-21.30 hod..v noci krmim tak 2× tydne, jinak uz spi celou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
29.7.13 13:16

Já mám teprva 8 měsíční. ale spí tak kolem 30 minut, a vstává v 6, takže většinou za den stihne spát i 4×…ale spí kdekoliv různě - kočár, nosička, auto, postel, m takže vyrážim kamkoliv…takže bych to viděla, že i roce bude spát 3×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí