Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj můžu se zeptat je nam jen 5 dní. Ale chci se zeptat jak vám spí vaše mimča kolikrát je krmíte. A v noci se vám budí kolikrát???
My krmily co 1,5hod. -2 hodiny a to jak přes den, tak v noci, mezitím většinou tak hoďku, bo aspoň půlhodkiu spala. ![]()
Po sestinedeli jedl v noci po ctyrech hodinach, pres den po dvou az trech. Pak najednou zacal spat sedm az osm hodin v kuse a zatim ho to drzi.
@luisanka už spinká občas i 4 hodinky
Nejlépe v noci, někdy dá i 9 hodin. Nebudila sem a nebudím, jen v porodce
protože byl malej na fotu a já musela chodit krmit, jinak bych ho taky nebudila
Malé je dnes přesně týden…kojíme po 2-2,5 hodinách, výjimečně vydrží v noci tři. Přes den mi spí dvakrát, v noci od 21h do 8h. Po nočním kojení ji vždycky nějak uspím…
Jo a ještě nejlépe přes den spinká na bříše, to bylo něco než jsem na to přišla ![]()
Ahoj, malé bude 14dní v neděli. Před den krmíme cca po 2-3hod a je vzhůru cca vzdycky 15-30min po krmení.. V noci cca po 4 hod, nebudím, čekám až si řekne sama a po krmení hned usíná, neponocujeme… ![]()
Přes den jsem krmila po třech hodinách, mezitím většinou spal, v noci po 3-4 hodinách. Od spurtu ve třech týdnech je změna, chce přes den jíst po 2 hodinách, v noci má jednu 4-5 h pauzu a pak po 3 hodinách. Někdy usne hned po jídle, někdy do dalšího krmení nespí.
Spíš jak vám NESPÍ
malej se budí každý 2hod, občas každou hodinu, občas za 3hod, je to různý. Ale máme to tak celý den i noc, bez rozdílu. A malej je na UM. ![]()
@luisanka nasi malicke je dnes 5tydnu a pres den toho moc nenaspi - vetsinou je to po pul hodkach a tak 3×. kojim co dve hodky, ale v noci je teda zlatoucka - davam ji spat kolem 21 a poprve se vetsinou budi v 1, ale ne vzdy chce jist, staci jen pochovat a chrni dal, pak teda po 3 a to uz kojime a pak vetsinou zas po 2 hodkach - jojo je to narocne
@ivonnet píše:
Po sestinedeli jedl v noci po ctyrech hodinach, pres den po dvou az trech. Pak najednou zacal spat sedm az osm hodin v kuse a zatim ho to drzi.
todle zni faaakt pozitivne
super prispevek ![]()
Dceři je 5 týdnů a spí tak 20hod. denně. V noci si dá i 6 hod. v kuse. Nebudím jí, přibývá hezky, tak to neřeším. Jinak jí tak po 2,5 hodinách.
Mám 5 denního syna, kojím v podstatě po celý den. Malej je neuvěřitelně spavej, takže u prsa usíná, buzení nepomáhá, vždycky je tvrdej jak poleno. Pokud se zrovna nekrmí, tak spí, případně chvilku mžourá kolem sebe. V noci kojím jednou až dvakrát, jinak chrní jak baryn.
@gabi.design jéé, gratuluju k Filípkovi, jsem čekala co ti vykoukne za překvápko
![]()