3. týden nemocný

Anonymní
1.11.23 14:04

3. týden nemocný

Ahoj holky. Já jsem už bezradná. Mám 10ti měsíčního syna, už 3.týden rýma, tečou mu proudy z nosu, do toho se později přidal i kašel. První návštěva doktora CRP 15. Dostal antibiotika na tu rýmu. Nachvíli se to zlepšilo ale nepřešlo to úplně, přidal se i kašel, druhé CRP L8. Dostal Ventoliber. Dusí se v noci šíleně, až z toho zvrací, do toho mu ta rýma nepřidává na lepšení. Do nosu má vincentku, týden jsem stříkala i nasivin. Další týden jsem nasivin vysadila. Tento týden od včera opět používám nasivin. Odsaju a za 2 minuty jak kdybych neodsávala. Od včerejška horečky 38,5-39. Roste mu druhá dvojka nahoře. Může to být ze zubů taková horečka? Nechápu, že se takto trápí a CRP žádné. Nevím už kam zajít nebo co dělat. Už je to 3 týdny a mě už dochází síly. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
1.11.23 14:08

Zajdi na ORL, můžeš bez objednání. V noci ho drž v sede na sobě a dej si nakrajenou cibuli k posteli. Na noc fenistil kapky lépe Auerius na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.11.23 14:13

Kojis? Jestli jo, nadopuj se ceckem, ale fakt masivne.
Na noc do pololehu, zvlhcovac naplno na nej nebo otevrit okno, k posteli nakrajenou cibuli.
Do aromalampy muzes dat pres den kvalitni eukalyptovy olej nebo Atemol od Hadka. Fakt to vse funguje. 3* denne kvalitni med, pokud ti sni nebo vypije ve vode.
CRP a atb nejsou zadna vsespasna mantra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.23 14:17

Dcera (tedy už velká - 10 let) teď měla rýmu měsíc. Ale šílenou - žluté hleny, co se táhly jak lepidlo. Dávali jsme Sinupret, inhalace vincentky, proplachovali konvičkou, rýmovník, cibule, betaglukan, céčko, eukalyptus do aromalampy… a nic moc nepomáhalo. Týden to byl takový nástup (kdy bych to označila za celkem normální rýmu), pak 14 dní masakru a pak to ještě týden dobíhalo (to už smrkala o trochu méně). CRP nízké, na výtěru nic - takže doktorka to uzavřela jako virové. Po tom měsíci je konečně už dobrá a nesmrká. A slyšela jsem o od vícero lidí, že tohle teď „řádí“, že si užívali podobné rýmy. Držím palce, a´t už to u vás také začne ustupovat.

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
1.11.23 15:08

Kdyby neměl tu rýmu a kašel, tak bych ti řekla, že výjimečně mohou mít takové „horečnaté“ děti i vysokou horečku od zubů - vlastní zkušenost s dcerou. Ale ta rýma a kašel tomu spíš nenasvědčují. Šla bych na ORL.

• Citovat
  • Upravit
2377
1.11.23 15:39

Taky už si užíváme 2 týdny a vůbec se to nelepší.  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat