Poradna duly
Jana Čurdová
Jojo, dítko už jedno mam, školkový,3,5roku. Teď se mu narodí bráška, tak bude o zábavu postaráno ![]()
@Ivanas85 Než se miminko rozkouká, dceŕka se rozchodí
my teda naštěstí chodíme, mluvíme a celkem i posloucháme, tak to snad nějak půjde.
@Marry11 Co nám závidíš? Taky ti to uteče ![]()
Já byla se synem na procházce, aby se provětral a teď už zase dřepíme doma - teda já - syn je s manželem v garáži, asi něco opravují opět.
@Betynka87 „potěším“ tě ještě víc, porodní cesty sem měla nachystaný už od 39.tt
a museli už pak malýho vyvolat, protože jinak by asi nevykouknul do dneška ![]()
@Bauli Nooooo, tak dýl jak 5 týdnů to už snad nepotrvá
To je uklidnění teda ![]()
@Betynka87 já vím
přeji ať se prcek rozhodne jít ven v co nejrozumnějším termínu a pohodový porod ![]()
No ono to cekani utece jako voda
ja rodim v Thomayerce v Praze..mate uz sbaleno do porodnice? Ja se k tomu nemuzu dostat ![]()
Příspěvek upraven 21.11.14 v 21:34
@Betynka87 Já budu rodit opět v Pelhřimově.
@wewe-ricka Sbaleno nemám, ráda bych si ještě koupila novej župan a kojicí podprsenku, pak konečně sbalim ![]()
Ja budu rodit v Praze v Podoli a sbaleno mam uz dlouho, protoze mi vyhrozovali drivejsim porodem.
Navic ze zkusenosti z minuleho tehotenstvi a porodu vim, ze se to hodi, protoze jsem byla hospitalizovana cely osmy mesicg
Já Havlíčkův Brod. A sbaleno taky už mám, protože jsme měli málo plodovky a hrozil předčasný porod. ![]()
@wewe-ricka V Thomayerce na gyndě pracoval, možná ještě pracuje pan doktor Král, je to známý. A já tam pracovala, jen na interně, moc se mi tam líbilo.