Poradna duly
Jana Čurdová
@Betynka87 Přesně tak, ještě máš čas, tak držim palce, ať se něco začne dít. Já jsem taky totálně zavřená ![]()
Ahoj holky, tak jak jste na tom? Stále čekáte? Já dnes na kontrole, 39+3 a zatím nic…
Ahoj holky, tak mala Terezka se nam narodila drive 23.11 mela 3450g a 49 cm
moc drzim vsem palecky
porod byl ok, doma od rana bolesti po 10 minutach, jeste jsem uklidila, udelala br. salat a rizky
a vecer ve 20 hod jsme jeli. Otevrena na 5 prstu a mala se narodila ve 22.50 ![]()
@cmudlik Gratuluju ![]()
Já mám dnes termín, konečně se začínám trošku otvírat, mám za sebou Hamiltona, tak doufám, že brzo porodim ![]()
Ahojky, nasi Anezce je dnes tyden. Trosku me potrapila. 3 noci po sobe bolesti co 5 minut, nespala jsem, ve dne delsi intervaly a v utery rano na 2 cm, proveden Hamilton a razem na 5. Na sale pichli v 11 vodu, v 12.56 byla na svete. 3720g.
Gratuluji
kamaradka rodila 7 hodin ted v nedeli, po Hamiltnovi mala nesestupovala, mela uz strach…tak jsem ji rekla, at se nenecha odbyt a zustwne v nemocnici, prvorodicka a nechali ji trapit 2 dny
ale ted uz ma uzlicek u sebe a take Terezku ![]()
Tak jeste ja, vcera se nam narodila Emicka, 3530g, 51cm, ve 41+1, porod vyvolavany. Ve 12.30 tableta, okamzite bolesti po dvou min, za hodku uz kazdou min.. V 17h na 3cm, klistyr, v 17.30 jdu ze sprchy, pri vylezani rupla voda a v 17.44 byla na svete.
@Ivanas85 @Betynka87 @cmudlik Gratuluji k miminkum ![]()
@sylwikk hamilton nezabral?