Termín duben 2015, České Budějovice

269
11.11.14 09:53

Termín duben 2015, České Budějovice

Ahoj holky,

Jsou tu nejake mamky, ktere maji termin na duben? Treba se potkame v porodnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kindervajíčko
11.11.14 14:02

Já až koncem dubna :) kdy ho přesně máte vy? ;)

• Citovat
  • Upravit
269
11.11.14 14:23

Ja 13. dubna, ale treba se malymu nebude chtit ven a jeste se tam potkame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kindervajíčko
11.11.14 14:26

No to by jste asi přenášela dlouho :D já mám totiž termín až 28. dubna ;)

• Citovat
  • Upravit
269
11.11.14 14:31

Tak to nejspis neklapne :-D Prvorodicka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kindervajíčko
11.11.14 14:31

Jojo už to tak bude :)

• Citovat
  • Upravit
269
11.11.14 15:52

Já právě taky, už se celkem těším na porod. Protože když mě někde píchne, tak hned plaším, tak už aby to bylo za mnou :-D Jaké je Vaše těhotenství? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kindervajíčko
11.11.14 16:01

Taky už bych to ráda měla za sebou… to znám… při každým kýchnutí nebo zakašlání mě taky pořád někde píchne… nebo vetšinou večer bývám strašně nafouklá at se snažim jíst zdravě nebo ne… :D ale myslím že jsem mohla dopadnout hůř… díky bohu ani nezvracim… teda až na to když mám z něčeho nervy nebo tak… tak to po ránou zvracím… ale stalo se mi zatím jen 3× tak jsem ráda aspon za to :) co vy? už přibíráte na váze? :D

• Citovat
  • Upravit
269
11.11.14 16:08

Jo to kýchání, to je někdy něco :-D Tak to máte super, že nezvracíte, já měla blicí maraton :-D Před otěhotněním jsem do sebe házela kde co, takže jsem měla váhu 62, těmi nevolnostmi jsem to dala dolů na 57 a teď mám 58, takže se žádný extra přibírání nekoná. Ale i kdyby, tak partner je fotbalista, tak by mě s kily navíc po porodu nejspíš nenechal jen sedět doma a starat se o prcka :-D Jak jste na tom vy? A co partner, chcete ho u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kindervajíčko
11.11.14 16:30

Tak se mě naštěstí ten maraton :D taky jsem to tak měla před jsem snědla na co jsem přišla… ale ted někdy jim normálně a někdy zase hodně málo… ze začátku to semnou bylo až tragický na každý jídlo co jsem se koukla tak se udělalo špatně… takže mám ze svých 65kg zatim 60kg a za tu dobu do už jim tak nějak normálně tak nepřibírám a jsem zatim ráda… :) no doufám že to stěma kg navíc nebude tak hrozný :D jinak přítel chce bejt u porodu… ale tak nějak jsem z toho vydeplá :D ne že bych ho tam nechtěla… věřim tomu že by mě jeho přítomnost uklidnovala… ale bojim se že tam sebou sekne :D

• Citovat
  • Upravit
269
13.11.14 16:43

Tak, když bude stát u hlavy toho moc neuvidí, tak by to mohl dát :-D Ale spousta chlapů prý pak nechtějí s tou ženou spát, toho se bojím já zas já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kindervajíčko
13.11.14 22:08

Taky jsem to četla a taky se toho trochu bojim :D

• Citovat
  • Upravit
kindervajíčko
13.11.14 22:08

Taky jsem to četla a taky se toho trochu bojim :D

• Citovat