Poradna duly
Jana Čurdová
@wewe-ricka Jojo, přesně tak, u prvního těhotenství jsem to měla podobně se spaním, ale mohla jsem si kdykoliv přes den dle potřeby lehnout nebo jen tak odpočívat…Na druhou stranu člověk nemá čas se moc sledovat a řešit svoje „problémy“ ![]()
A já spim dobře
Když teda nepočítám to, že malá se často budí okolo půl čtvrtý a pak dvě hodiny nespí… No a já chodim spát tak v půl druhý, tak to pak taky není žádná sláva ![]()
@sylwikk To já šla včera po půlnoci, prcek mě budil v 8.15 a po o jsem s ním opět vytuhla. Mám naspáno do zásoby
![]()
@Betynka87 Tak to já mám smůlu, mě od dvou let malá po obědě nespinká ![]()
@sylwikk Ten náš max. hodinku a půl, ovšem dnes o hodinu déle ![]()
Ahoj holky
tak my uz necekame
v nedeli 23.11 se nam narodila Terezka ve 22.50 3450g a 49 cm
vice napisi az budeme doma.Jsme obe v poradku a drzte se holky, muze to prijit necekane jako u me ![]()
Ahoj holky
tak my uz necekame
v nedeli 23.11 se nam narodila Terezka ve 22.50 3450g a 49 cm
vice napisi az budeme doma.Jsme obe v poradku a drzte se holky, muze to prijit necekane jako u me ![]()
My jsme taky dočekali. Dneska ráno ve 4:18 se nám narodil Míša, 4350 g a 50 cm. Bolelo to jak sfiňa
ale šlo to rychle (zvlášť na prvorodičku a velké mimino).
@Zireael Jeee, tak to taky moc gratuluji..hlavne at jste oba zdravi ![]()
@Zireael @cmudlik Holky, moc Vam gratuluji a tise zavidim, ze uz to mate za sebou
Jako porod, ted je naopak vse pred vami. Hodne zdravicka a pohody
@cmudlik Jé, moc moc moc gratuluju!
Naše první měla při narození úplně stejnou váhu ![]()
@Zireael Taky gratuluju!
Malej je teda pořádnej chlap ![]()
Hlásím se z kontroly - 38+2. Hlavička stále vysoko, zavřená, nic se neděje. A jelikož jsem po SC, pokud se ani trošku neotevřu, nemůžou mě vyvolat, takže se smiřuju s dalším SC ![]()
@Betynka87 Jeste mas chvilku cas, tak se to muze pohnout…budu drzet palce
Ja mela vcera cely den a v noci taky ms bolesti, tak uvidime co z toho bude…i kdyz je to asi normalni ![]()