30.tt nevolnost

3444
3.9.13 21:16

30.tt nevolnost

Ahoj holky,
omlouvam se za tema, ale fakt uz nevim co…prosim o radu, jsem ve 30.tt a uz nekolik dni mi je hrozne zle od zaludku…kdyz se prospim, je mi lepe, ale jen do chvile nez zkusim neco snist…okamzite zacne palit zaha a bolesti okolo zaludku jsou nesnesitelne…nes­nesu ani blbou presnidavku :/nemate nekdo nejakou radu jak to aspon zmirnit? jsem z toho hrozne unavena :( pohyby mam normalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35869
3.9.13 21:17

Rennie na pálení žáhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
3.9.13 21:18

@pikola to uz jsem zkousela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
3.9.13 21:27

Zkus jedlou sodu na to pálení žáhy, v těhotenství mi to hodně pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
3.9.13 21:28

Jinak jíst pravidelně po menších dávkách..klidně i když se v noci vzbudíš tak kousnout třeba do rohlíku, prostě aby nebyl žaludek dlouho prázdnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
3.9.13 21:41

@hanzbl00 ta soda taky nepomaha, ale s tim jidlem to zkusim, diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.13 21:54

@GabuleP Sem trochu míň než ty, ale mě pomáhá těhotenský čaj .-) Vždycky se mi po něm udělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.9.13 22:30

Jsem 30 nebo 31t. t a pálení žáhy mě taky celkem ničí. Měla jsem to hodně i v prvním těhotenství, to jsem si dokonce poškodila jícen. První 3 měsíce jsem permanentně zvracela a vyzvracela 8kilo a následně mě tak pálila žáha že jsem jedla snad jen rohlíky nebo suchou rýži. koncem těhotenství mě už to ani nepálilo, spíš bolelo. Několikrát jsem z toho zvracela i krev (podle dr z toho enzymy popáleného jícnu)
Ted to není tak zlé nicméně žáha taky pálí dost.
Bez těch klasických opatření se neobejdeš: Nejíst tučné, sladké, hodně kyselé (rajčata, citrusy apod),pálivé, sycené nápoje. Pak není dobré se po jídle nějakou dobu ohýbat (např. po obědě skládat nádobí do myčky v předkolnu..) Jak už bylo psáno tak jez častěji malé porce a nikdy bys neměla mít prázdný žaludek. Mě se ještě osvědčilo si preventivně dát sem tam lok studeného mléka. A taky jez nejpozději 3 hodiny před spaním.
Joo a v nějaké diskuzi jsem tady četla že je lepší spát na levém boku a někdy to opravdu pomáhá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí