Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem 31.tyden a mám to taky, každou chvíli. U toho mě bolí dost často i v bedrech. Beru to tak, že tomu nepřidává ani to, že mám doma už jedno dítě, které nosím když chce
.. V prvním jsem to měla myslím taky, tam mi břicho i hooodne tvrdilo od 20.tt. Nakonec jsem přenášela. Takže to neřeším… ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, už asi 2 dny mě třeba 5× denně popadnou bolesti, stejné jako menstruacni v podbřišku. Dneska jsem byla u doktorky na kontrole v 32 týdnu. O tomto jsem ji řekla. Prý je všechno naprosto normální, miminko v pořádku, čípek prý velký normálně. Podle doktorky se prý toto děje v těhotenství běžně jen ne tak brzy. Měla jste některá z vás tyto bolesti taky takhle dříve?
@Anonymní píše:
Zdravím, už asi 2 dny mě třeba 5× denně popadnou bolesti, stejné jako menstruacni v podbřišku. Dneska jsem byla u doktorky na kontrole v 32 týdnu. O tomto jsem ji řekla. Prý je všechno naprosto normální, miminko v pořádku, čípek prý velký normálně. Podle doktorky se prý toto děje v těhotenství běžně jen ne tak brzy. Měla jste některá z vás tyto bolesti taky takhle dříve?
Poslicci.. Njn, jsi skoro na konci, bude se to stupňovat.. Bereš magnezko. Většinou se bere do 34 tt a pak se právě začínají objevovat Poslicci
@martina.se
Právě že bricho mi netvrdne. To mi ztvrdlo asi jen 2× tak nevím, zda poslíčci můžou být i bez toho tvrdnuti.
@Anonymní píše:
@martina.se
Právě že bricho mi netvrdne. To mi ztvrdlo asi jen 2× tak nevím, zda poslíčci můžou být i bez toho tvrdnuti.
Ano.. Později se tvrdnuti přidá