Ahoj holky! Jsem v 32 tt a za posledních 14 dní jsem zhubla z 57kg na
55,3kg. Normálně jím žádné diety ani podobně. A po jídle mi býva zle
ale nezvracím. Pohyby miminka cítím taky jako dřív ale ta váha mě vcelku
děsí. Celou dobu jsem přibírala a teď jde váha dolů Měla jste to taky některá a jak to dopadlo?
Na gyndu jsem objednaná na 9.1. Nebo mám jít dříve?
32. týden těhotenství a já hubnu
To si přibrala cca 6,5kg i po zhubnutí, což je ok, nejvíce se nabírá ty poslední 2 měsíce. Můžeš pro klid duše doktorce zavolat, zda je to nějaký problém, ale pokud se cítíš dobře, cítíš pohyby, mělo by být vše v pořádku.
@kajamimi já hubla ze začátku a ke konci mi už váha stála přibrala jsem dohromady 10 kg, ale s tímhle bych asi zašla k dr uvidíš co řekne a případně i zkontroluje mimčo.
Může to být uvolněná voda. Na mimčo to asi vliv mít nebude, ale raději zajdi k dr. Jen pro klid duše.
No právě mě vyděsilo to že když mám teď nejvíc přibírat tak že
mám opačný efekt a ještě po svátcích kdy jsem jedla vážně jak prase
Já jsem měla ve 32. týdnu +1 kg, do té doby jsem jenom hubla a to jsem nezvracela, jenom ze začátku těhu trochu.
@kajamimi
Ja jsem zhubla take asi 3 kg, nekde jsem tady taky kdysi zalozila diskuzi
zhruba ve stejnem tt jako Ty. Vse bylo v poradku. Bylo to zrejme nevolnostmi.
Proste jsem toho nesnedla tolik.
@kajamimi Ne, zadržená voda v těle. Špatně jsem to napsala. Nebo taky možná i méně jídla.
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.