Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den.
Dnes jsem byla na gynekologii, stim že jsem měla pozitivní test. Podle Ms jsem 7tt, podle doktorky 6+5tt dělala mi vnitřní ultrazvuk, ale bylo vidět srdíčko tak musím přijít znova za 14dni. Hrozně mě to vylekalo. Čekám třetí dítko a ani u jednoho se mi nestalo že by nebylo vidět. tak se hrozně bojím
a ještě dotaz, bolí mi podbřišek a občas mi tam docela dost rýpe a občas myvam hlenové bílí výtok. doktorka mi jen řekla že je to tím jak se děloha roztahuje.. tak snad to tak je.. děkuji za odpovědi
Pokaždé je to jinak. Může jít vidět až v 8tt. Nestresuj, buď v klidu a nepřenášej to na dítko. Na příští kontrole už ho krásně uvidíš ![]()
@RézinaBauerova Jsem dnes uplne stejne
PM 16.11…U doktora jsem zatim nebyla, jdu az pristi stredu, ale budes mit nejspis tehotenstvi mladsi a tak to proste jeste neni videt. Neboj se toho, za 14 dni dojde k velkym zmenam. PS: Taky treti..
@Lada84 píše:
@RézinaBauerova Jsem dnes uplne stejnePM 16.11…U doktora jsem zatim nebyla, jdu az pristi stredu, ale budes mit nejspis tehotenstvi mladsi a tak to proste jeste neni videt. Neboj se toho, za 14 dni dojde k velkym zmenam. PS: Taky treti..
Tak poslední MŠ 16.11
podle digitální testu mi to ukázalo 2-3tt tak uvidíme.. snad bude vše ok
@KatieAndLily píše:
Pokaždé je to jinak. Může jít vidět až v 8tt. Nestresuj, buď v klidu a nepřenášej to na dítko. Na příští kontrole už ho krásně uvidíš
Snad ano..A dekuji
Mě moje doktorka když sjem ji volala, že mám na testu 2čárky tak když se ujistila, že si mimčo chceme nechat, tak i řekla ať přijdu až kolem 9tt aby na uz bylo už něco vidět a návštěva u ni nebyla zbytečná.
@Uju já jsem právě nevolala a rovnou zašla.. je možné že jsem min tak se ještě neukáže..
Holky a taky vás poboliva podbřišek a občas vám tam tak děsně píchne?
Jj u druhý jsem bolesti v podbřišku necítila, ale u první dcery ze začátku opravdu dost (to se mi srovnalo někde kolem 12-13tt)-tipuju-už je to dávno.
@Uju někdy necítím vůbec nic a někdy teda to rypani je šílený.. Každé tehu je asi jiné
při obouch mi bylo od začátku děsně zle a omdlivala jsem a teď zatím nic.. ![]()
@RézinaBauerova Ahojky, tak já to mám úplně podobně.. byla jsem v úterý na první kontrole a dle utz 6+3 už šlo něco vidět, ale srdíčko to nebylo
každopádně mi doktor řekl ať jsem v klidu, že to ještě není vůbec hraniční… mám jít na kontrolu za 14 dní (to bude nekonečné
) určitě bude vše ok i u tebe
v podbřišku mě teda bolí dost, i když teď méně než v tom 3-4 týdnu, to byl fakt mazec
já na to docela trpím i při ms… každý to máme jinak… držím palce a hlavně „pozitivně myslet“
ať pak nemáme malého bručouna
![]()
@Barbulinda a @RézinaBauerova Ahoj holky, ja bych dnes podle MS mela byt 7+2, bricho uz me asi dva dny neboli, predtim ty dva tydny me to bralo docela fest. Uz mi ani nevadi pachy a celkove se mi vraci elan
Na KO jsem jeste nebyla, jdu 11.1. a to budu presne 8+0, takze dam vedet potom, ale srdicko uz by to dobou byt a bit melo.. ![]()
Mě teď trápí nízký tlak.. je mi fakt děsně zle
a občas mi rype i v okolí pupíku..Také máte? No a občas se mi stane jako bych měla pohyby v břiše, takové bublinky ![]()