Padání vlasů - 33 tt

848
29.12.10 19:06

33 tt padání vlasů

maminky prosím začali mi padat vlasy, ale jak, pokaždé si vytáhnu tak 7 vlasů a napoprvé to je plná ruka. Až dnes mi to začalo, nevíte co s tím? Neměla jste to některá, něco na to???
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21908
29.12.10 19:46

Me teda zacaly padat az po porodu,ale strasne…uzivala jsem Revalid,vitaminy a ampulky na vlasovou pokozku.Pomohlo mi to.
Myslim ale,ze s tim ted nic neudelas,pockala bych na dobu po porodu,az se da telo hormonalne do kupy :wink: .Ani nevim,zda se tyhle pripravky muzou v tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.12.10 19:54

Ahoj! Nevim, jestli užíváš nějaký vitamíny pro těhulky, ale na vlasy mi pomohl biosil plus , ale ten používám až po porodu, při kojení, když mi začaly padat vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.12.10 19:59

ahojky, me zacaly padt vlasy a to jsem jeste nebyla tehotna. Rano jsem mela 2 plne hrsti. Mela jsem z toho strasne trauma, ze budu plesata.Prvne jsem si myslela, ze uz je mam hodne douhe a dlouho nezastrihnute, tak jsem si je nechala zkratit. Trosku to pomohlo, ale nic moc… Magistra v lekarne mi doporucila PANTHENOL - tabletky. Zkus to. je to vitamin D. a o tom, ze neni vhodny pro tehotne tam nic nepisi. ja mam vyuzivanych zatim 10 tabletek, a uz jsem zaznamenala hodne velky rozdil. Preju at to zabere!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
29.12.10 20:02
Monika S píše:
Ahoj! Nevim, jestli užíváš nějaký vitamíny pro těhulky, ale na vlasy mi pomohl biosil plus , ale ten používám až po porodu, při kojení, když mi začaly padat vlasy.

beru gs mamavit - vitamíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
29.12.10 20:03
Ladikacka píše:
ahojky, me zacaly padt vlasy a to jsem jeste nebyla tehotna. Rano jsem mela 2 plne hrsti. Mela jsem z toho strasne trauma, ze budu plesata.Prvne jsem si myslela, ze uz je mam hodne douhe a dlouho nezastrihnute, tak jsem si je nechala zkratit. Trosku to pomohlo, ale nic moc… Magistra v lekarne mi doporucila PANTHENOL - tabletky. Zkus to. je to vitamin D. a o tom, ze neni vhodny pro tehotne tam nic nepisi. ja mam vyuzivanych zatim 10 tabletek, a uz jsem zaznamenala hodne velky rozdil. Preju at to zabere!!!

děkuji zítra naběhnu na lékárnu
mám ostříhané vlasy tak 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.12.10 20:13

Doufam, ze Ti to pomuze. Myslim si, ze by nemel byt problem, ze jsi tehotna, fakt tam v tom pribalovem letacku nic nepisi. Tak at se to podari :palec: Ja kupovala 60 tablet za 130 Kc, takze zadna hruza. Drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
29.12.10 20:13

No, tak to abys zas neměla těch vitamínů moc. Já bych brala jen ten mamavit. Každopádně bych řekla v lékarně, že ho užíváš. přijemný zbytek těhotenství a pohodový porod a zdraví přeji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
29.12.10 20:54

Mě to začalo po prvním porodu a upravilo se to samo až tak do 3/4 roku po porodu. Nic na to nezabíralo. Ale slyšela jsem, že na vlasy je dobrý zinek…nejlépe dělat koktejl z jogurtu a banánu. Prý super přírodní lék. :think: Já to užívat nemohla, nesnesla jsem jogurt na žlučník, který mě po porodu trápil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.12.10 22:54

Tak mě trápilo padání vlasů od začátku těhotenství až asi do 6 měsíce, byl to děs. Pak to přestalo a ted nevypadne snad ani vlas, tak čekám co přijde zas za hrůzu po porodu. Jen mě napadlo, jestli se ti nezhoršila funkce štítné žlázy, když je to ještě před porodem. Zkusila bych se poradit s tvým lékařem. Já beru hormony na sníženou funkci, která se mi práve zhoršila na začátku těhotenství. Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
30.12.10 19:25

ahojky, tak jsem dnes byla v lékárně, ale na ten panthenol mi paní lékárnice řekla, že těhotným se to nedoporučuje, ptala se mě co beru a říkala, že bych to měla nechat být, až kdyžtak po porodu, stačí prý ty vitamíny, teď s tím nic moc neudělám.

no tak to nejsem moc potěšena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
1.1.11 12:40

Mě padaly vlasy ze začátku těhu asi až do třetího měsíce.Nic nepomáhalo a tak jsem v lékárně narazila na šampón a balzám na vlasy Capilan. A můžu říct,že mě vlasy přestaly padat během 14dní používání, začaly mě rychleji růst a velice se mi zlepšila jejich kvalita.Cena za kus se pohybuje kolem 85kč,takže zas tak drahá záležitost to není a za pokus nic nedáš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí