Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všem, zajímalo by mě jestli je možný nebo jestli se Vám někomu stalo že na všech UTZ Vám řekli že budete mít chlapečka a narodila se Vám holčička?
Mě řekli v 17tt, ve 20tt že to je kluk…ve 30tt nebylo vidět… Tak pořád přemýšlím jestli je možný aby se spletli..
Děkuju
hmm já bych to neřešila, hlavně aby to bylo zdravé, tak se nech překvapit
, jenže já pohlaví nikdy neřešila, my máme plnej dům ženských ![]()
Možné to je…
v porodnici se mnou byla maminka,co „čekala“ holčičku,vše připravené na holčičku a narodil se jí kluk
Ahoj,
ano je to možně i v dnešní době
.
Když sme byli pře pár měsíci na slovensku tak jedna kamarádka nám říkala že u nich byla na návštěve její těhotná kolegyně,celé těhotenství jí říkali,že bude mít kluka a tak vše nakoupili v modré
a pak když byla na KO v 36tt tak jí řekli že se spletli a že je to holka ![]()
Mě,ale řekli že čekám kluka a i když jsem chtěla holku taky jsem věděla že je to kluk a Dr u UTZ měla pravdu.Mám doma kluka ![]()
vetsinou to byva obracene, spis ti reknou, ze je to holka a pak je z toho kluk, ale obracene minimalne. me do 20tt tvrdili, zeje to kluk a holka a pak se to zmenilo na dva kluky
Kamarádka od 20 tt čekala kluka a ve 30 tt se vyklubala holka.
No … souhlsím, že si myslím, že pohlaví není důležité, hlavně aby bylo zdravé a v pořádku.
Kamarádce řekl jeden gynekolog v Olomouci, že čeká holčičku, její gynekolog že to bude holčička, a potom v Ostravě, kdy ji už 100% řekli, že to bude krásná holčička, ještě ve 30tt. A narodil se ji kluk jako buk!!
Pinďa nebyl vidět … ![]()
Mně řekli několikrát na UTZ, že to bude kluk, až na amniocentéze zjistili, že to bude holka.
My cekali dva kluky, pry devadesat devet procent na 4D a vidis na metriku..
Ahojík mamino!!
To je vážně zajímavé,co tu píšete holky,také mě zajímala tato otázka
Jasně,že jde o zdraví především!!!Já chtěla holčinku,ted už se nemůžeme dočkat chlapečka,no to by bylo překvapení ![]()
Spíše mi jde ale o ty modré hadříky a kočár
to by mě mrzelo,ale jinak je to asi prkotina!!Hlavně zdravíčko ![]()
Mně už čtyřikrát potvrdila gynda chlapce-pindíka vystrkoval na všechny strany,ale obličejík z
krýval ručkou! ![]()
Ale pamatuji si kolegyni,že čekali „Maxíka“a byla z t
ho krásná holčička!No někdy to asi nejde dobře vidět,a souhlasím,že u holek se asi spletou častěji,že pak je z toho pindík!
Ale poku poví doktorka několikrát,že to bude chlapec
uvidíme ![]()
Já si to říct nenechala. Akorát u druhýho mi doktorka furt cpala, proč se chci nechat překvapit, zvláště když po plodovce to bylo 100% jisté. A pak tomu nasadila korunu, když malýmu řekla „Tak jak se těšíš na brášku?“ ![]()
Ale známá čekala holčičku. Nějak jsem o sobě nevěděli několik let, než jsem se dozvěděla - že na sále koukali jak puk, když se místo Pavlínky vyklubal Jakoubek!
Medvedík já sjem se nechala překvapit a oblečení jsem řešila tak, že co jsem podědila vyprala jsem obě barvy a co jsem nakupovala kupovala jsem univerzální barvy. Nakonec červená Vítkovi moc sluší, růžové pyžámko taky nosil a modrá na holčičce určitě vypadá moc hezky. Kočár jsem měla tmavě hnědý, druhý modro žlutý a golfky mám taky univezsálně barevný.
No s oblečením a s kočárkem je to asi problém
já teda zásadně kupovala bílou, žlutou takové ty neutrální barvy, ačkoli jsem věděla, že to bude holčička, ale taky se mohli splést že jo. Nicméne jsem si přála chlapečka takže jsem věděla, že když ho moc chci tak to bude holčička
tak mi to ve všem vždy výjde - pravý opak
a kočárek, neutrální černý s bílýma květinkama. Taky jsem mohla koupit růžový, ale co kdyby náhodou
prostě to volit tak neutrálně, po porodu se můžeme divit.
Ještě k té kamarádce co jsem o ni psala předtím, nakoupila si všechno růžové protože když ji 3 různí doktoři řekli, že to bude holčička tak přece nemůžou mýlit že jo. A když odrodila a oni řekli : máte zdravého chlapečka …
začala plakat, že má všechno doma růžové.. no na sále se všichni dobře pobavili ![]()
Mamina1235 píše:
Ahojky všem, zajímalo by mě jestli je možný nebo jestli se Vám někomu stalo že na všech UTZ Vám řekli že budete mít chlapečka a narodila se Vám holčička?Mě řekli v 17tt, ve 20tt že to je kluk…ve 30tt nebylo vidět… Tak pořád přemýšlím jestli je možný aby se spletli..
Děkuju
Samozřejmně že je možné, aby se doktoři spletli…moje známa rodila teďka 17.prosince a doktor jí říkal ,že to bude kluk jak buk celé těhu a no a to ještě byla 16. v poradně a to samí…mám stejného doktora tak snad mě nečeká stejné překvapení, i když vlastně to může být jedno jsou důležitější věci ![]()
Příspěvek upraven 29.12.10 v 15:29
Petra Z píše:
Možné to je…
v porodnici se mnou byla maminka,co „čekala“ holčičku,vše připravené na holčičku a narodil se jí kluk
tak takový případ jsme i my…u prvního dítka, jasná holčička, prý, haha, doma vše do růžova, vč. peřinek, ještěže kočárek byl zelenej…:) v porodce kluk
u druhého jsem si byla jistá, byla jsem na plodovce, ale kdybych si jistá nebyla a bylo to jen podle utz, brala bych to po první zkušenosti hodně s rezervou…