Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ted jsem v 16tt … a nevim presne kdo je otec …
posledni ms jsem mela 13.9.2010
22.9 jsem mela sex s kamaradem-byl klasicky a na zaver analni + jeho ejakulace do me.
24.9, 26.9, 29.9 byl sex s druhym kamaradem ted uz pritelem,pokazde se do me udelal a antikoncepci neberu, dite jsem chtela a bylo mi jedno s kym .. ted bych chtela aby to byl pritel, vim ze na 99,9% to je on ale i tak to male minimum s tim prvnim ve mne hloda …
utechou mi je ze ten prvni ten den asi 5× masturboval takze uz byl relativne prazdny a udelala se do me analne, ale i tak byl ve me … ovulace je mezi 10-16 dnem .. a on byl ten 10 den .. ze je oec ted muj novy pritel????
no tak to je mazec. ![]()
Taky si pamatuju,že jsem chtěla strašně miminko,ale teda nebylo mi jedno s kým.
noo přeju Ti ať to vyjde jak si přeješ.
Chudák dítě-chtěla jsem ho a bylo mě jedno s kým?Můžu se zeptat na tvůj věk?A jsi zajištěná máš pro mimčo vytvořené podmínky?A myslíš,že pro dítě není otec důležitý?Chtěla jsi ho jenom ty.
Nebo je to zase jedna z provokací-bavení se na úkor smyšleného dotazu?
řekla bych že jeden z nich to bude ![]()
Bylo ti to jedno před tím,tak co řešíš ted?
Přeju manželovi at nemá kukačku ![]()
lasička1 píše:
Chudák dítě-chtěla jsem ho a bylo mě jedno s kým?Můžu se zeptat na tvůj věk?A jsi zajištěná máš pro mimčo vytvořené podmínky?A myslíš,že pro dítě není otec důležitý?Chtěla jsi ho jenom ty.
Nebo je to zase jedna z provokací-bavení se na úkor smyšleného dotazu?
tipla bych to na provokací, ale kdo ví ![]()
je mi 30 zajisena jsem dobre, mam dum, auto vse co potrebuji . ditku chybet nic nebude … nejsem takova ta co by chtela dite a nemela pomalu kde bydlet a sotva platila najem .. to bych dite ani nechtela ..
proste si ted jen moc preji aby otec byl muj pritel …
jsem s nim stastna … samozrejmne vi jaka je situace, netajim mu to a ani by to neslo .. tehotentvi je na me hodne videt.
nikomu jsem nebyla neverna tak me nemuzete ani odsuzovat … proste jsem jen v tenhle blbe sitaci:(
Kamča.dalmatinka píše: řekla bych že jeden z nich to bude
Přeju manželovi at nemá kukačku
Kamča.dalmatinka píše: řekla bych že jeden z nich to bude
neni to manzel, manzelstvi nikdy nechci .. a kukacku?? vi to …
jsem s nim statna a chci aby byl otec on moc chci .. ted mi to jeno neni … kazdy obcas meni nazor ![]()
Podle toho co bylo a kdy bych snad toho prvního vyloučila. Ale tady ti nikdo jistotu nedá. Napsala jsi to jasně a ty procenta bych asi viděla taky tak. Stejně s tím už nic nenaděláš, tak se nestresuj a těš se na miminko. Pak uvidíš komu je podobné
Jestli jsou „tátové“ každý jiný, tak bys mohla pak vědět. Moje děti jsou tatínkovy kopie.
jesterkaaa píše:Kamča.dalmatinka píše: řekla bych že jeden z nich to budeneni to manzel, manzelstvi nikdy nechci .. a kukacku?? vi to …
jsem s nim statna a chci aby byl otec on moc chci .. ted mi to jeno neni … kazdy obcas meni nazor
tak pardon,přítel ![]()
Každý možná mění názor pokud jde o nákup třeba rohlíku nebo chleba,ale řešit tohle až když je splozeno
![]()
Myslíš že tu někdo udělá DNA test přes monitor?Otec je prostě nejistej