Kdo je otec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lena F.
28.12.10 22:56

Ješterko já jsem otěhotněla v den menstruace. A to u obou děti. Vím to na 100%. Takže řeči o ovulaci 10-16 den jsou dalši odborné lekařské pindy.
Před přitelem jdi s právdou ven, když Tě miluje není co řešit. Když se tim budeš celé těhotenství trápit moc tim děcku nepomůžeš. A o mimi ted' jde nejvíc… nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
14
28.12.10 22:57
onionka píše:
ehm.. no… pokud se do tebe udělal jak ty píšeš análne, a nejsi uplně blbá, tak jistě víš že tak se otěhotnět nedá.
Takže moje odpověď : Otec je zřejmě tvůj nynější přítel.Jinak jako hustá diskuze :zed: 8-o :lol:

ja vim ze neda … ale i v tech kapickach co vytekaji z penisu pri styku-nevim jak to popsat … muze byt sperma ..ale take te prvni moznosti moc neverim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
28.12.10 22:58
Lena Fesková píše:
Ješterko já jsem otěhotněla v den menstruace. A to u obou děti. Vím to na 100%. Takže řeči o ovulaci 10-16 den jsou dalši odborné lekařské pindy.
Před přitelem jdi s právdou ven, když Tě miluje není co řešit. Když se tim budeš celé těhotenství trápit moc tim děcku nepomůžeš. A o mimi ted' jde nejvíc… nebo ne?

moje řeč taky jsem otěhotněla v den MS a to jsme se pár let snažili, málo kdo má ovulaci jak podle knížky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.12.10 23:02
lleennttiillkkaa píše:
jesterkaaa píše:
hlavni je ze jsem zajistena a zvladnu dite i sama bez problemu. dulezite je aby ditku nic nechybelo :)
Holka nezlob se na mě, ale po tomhle mám pocit, žejsi blbá jak necky a naprosto nedospělá.
Absolutně nemáš ponětí co znamená mít dítě a sebevíc peněz ti titul matka roku nezajistí.
Víš jedna věc by tomu dítěti chyběla TÁTA.
Tvůj teď už přítel teda ví, že dítě možná není jeho jo?

nechapu proc me urazis .. sama urazis ted sama sebe.
co ty o me vis???
uz jedno ditko mam je mu 9let mam chlapecka a urcite nejsem spatna matka - otec ditka umrel - manzel a vim co to znamena byt na dite sama a vim to moc dobre. a myslim ze peize pomohou nic nechybi dite vse ma.ale matkou roku me neudelaji to ma pravdu to nikoho.
ano pritel to vi, vi to hned od prvniho dne kdyz jsem to zjistila -mohl odejit, zustal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
28.12.10 23:07
jesterkaaa píše:
jsem mozna i rozhodnuta ze udelam i testy otcovstvi … nevim … je to jeste daleko..uvidim az vykoukne na svet jak pisete..hlavni je ze jsem zajistena a zvladnu dite i sama bez problemu. dulezite je aby ditku nic nechybelo :)

je možnost udělat testy DNA ještě před narozením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
28.12.10 23:09

Lentilko- proč tak ostrá slova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.12.10 23:09

ja prave nevim jestli je chci, chci verit v to ze to je pritele taky to tak bude a basta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
28.12.10 23:10
jesterkaaa píše:
lleennttiillkkaa píše:
jesterkaaa píše:
hlavni je ze jsem zajistena a zvladnu dite i sama bez problemu. dulezite je aby ditku nic nechybelo :)
Holka nezlob se na mě, ale po tomhle mám pocit, žejsi blbá jak necky a naprosto nedospělá.
Absolutně nemáš ponětí co znamená mít dítě a sebevíc peněz ti titul matka roku nezajistí.
Tvůj teď už přítel teda ví, že dítě možná není jeho jo?
nechapu proc me urazis .. sama urazis ted sama sebe.
co ty o me vis???
uz jedno ditko mam je mu 9let mam chlapecka a urcite nejsem spatna matka - otec ditka umrel - manzel a vim co to znamena byt na dite sama a vim to moc dobre. a myslim ze peize pomohou nic nechybi dite vse ma.ale matkou roku me neudelaji to ma pravdu to nikoho.
ano pritel to vi, vi to hned od prvniho dne kdyz jsem to zjistila -mohl odejit, zustal

Víš co? Tohle neřeš :wink: . Užívej si těhotenství, miminko je přítelovo. :hug:

Zakladatelka se fakt ptala, čí může mimi být a určitě abysme tu neměli moralizovat :think: , je to její život a její rozhodnutí. A jak tak čtu, tak si taky užila své..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
28.12.10 23:11
jesterkaaa píše:

Po odběru plodové vody to možné je, ale riskovat život dítěte či možné komplikace za to nestojí :wink:

Příspěvek upraven 29.12.10 v 08:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
28.12.10 23:14
jesterkaaa píše:
je možnost udělat testy DNA ještě před narozením…ja prave nevim jestli je chci, chci verit v to ze to je pritele taky to tak bude a basta :)

OK. Tak tomu věř ( i hodně holek ti to tady potvrdilo ) a hezky se spolu těšte :-D :-D :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
28.12.10 23:17

Do toho bych šla jedině v případě, že bych ten odběr plodové vody musela z nějakého důvodu absolvovat. Jen kvůli testu otcovství ne. Ten odběr má svá rizika a k čemu by bylo se to dozvědět dřív než se mimi narodí? Těš se na miminko, kupujte si výbavičku a neřešte to ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
29.12.10 01:47

ale psát s háčkama a čárkama by neuškodilo.. jinak podle popisu bych řekla že je to nynější přítel:);)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jolanah
29.12.10 08:13

Ahoj, osobně se domnívám, že to bude tvůj současný přítel.
Dovolím si tady napsat i svůj příběh, abys věděla, že v tom nejsi sama.
21. 9. jsem spala s mým exmanželem (5 let se nám nedařilo mít klasickou cestou děti, má pomalé spermie), udělal se normálně do mne. 22. a další dny jsem spala s mým expřítelem (nyní již opět přítelem) a ten se dělal také do mne. Na začátku října jsem zjistila, že jsem těhotná. Je mi jasné, že otcem bude přítel, ale pořád je tam takový stín pochybností.
Takže Ti přeji pohodové těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
1027
29.12.10 12:32
lleennttiillkkaa píše:
jesterkaaa píše:

Tvůj teď už přítel teda ví, že dítě možná není jeho jo? [/citac
trochu ostrý nemyslíš,já bych sama taky zůstat nechtěla,neříkám že bych šla s každým,ale jako to měla zakladatelka nějaký ten kamarád,kterému to nevadí,že bych měla dítě s ním, věř mi že pokud nemůžeš otěhotnět udělaš cokoliv a kolikrát když to tu čtu jaký ty chlapy jsou,tak je občas lepší že se to děcko vychováva bez otce,Zakladatelkodržím pěstičky at je to tak jak si ty přeješ,hlavně ať jste oba vpořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šarlota21
12.6.12 16:48

Taky se příkláním k tomuto názoru,,myslím že v dnešní době, kdy se už ženská dokáže postarat o dítě i sama na tom není nic divného že jsi ho prostě už ve svém věku chtěla, Hold vždy se vhodný partner nenajde. Ale ty máš štěstí že z druhého kamaráda se vyklubal možná i životní partner a chápu že by jsi teď byla ráda kdyby byl otcem on. Škoda jen že jsi ho nepoznala o trošku dřív než toho prvního že?:-)nemusela bys ted mít zbytečný trápení, ale podle toho co píšeš je podle mě na 90procent šance že máš štěstí a moc ti to přeju:-)Nechápu proč tu někteří odsuzujou místo aby povzbuzovali:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky