Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ya-ya píše:
sobotni prohlidka na gynekologii?![]()
nějaká osobní
@Anonymní píše:
@Ya-ya Stejně nechápu…
18.1.2014 byla totiž sobota ![]()
Tak nevím no kdy přesně asi toho 17 tého. Těhotenský průkaz mi vzali…
Určitě nic není stoprocentní. Takže i když gynekolog řekne že předpokládaný…tak to nejde brát jako tutovku. Pokud chceš být s manželem, tak nic neřeš. Ale já bych chtěla znát pravdu, kdo je opravdu otec mého dítěte, tak bych si nechala udělat testy. I když vím, že v tom příadě bych mohla hodně pokazit.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, za „chvíli“ mám termín, s manželem se na maličkou moc těšíme… jen mě začalo užírat svědomí… manžela miluji sebevíc. poslední menzes končila 10.3., ulítla jsem s kolegou když jsem byla totálně pod obraz 16.3.. S manželem jsme se o miminko sice nesnažili, používali jsme kondomy, ale jednou jsem ho po ruce neměli, a taky je možnost, že nám mohl prasknout a nemuseli jsme si toho všimnout. Kolega se na stoprocent udělal do mě. Hlavu bych si za ten úlet nejraději utrhla. Když jsem se ptala gynekologa, řekl že nejpravděpodobnější termín početí je 2. nebo 3. 2. ale nikdy nic není stoprocentní.. proto jsem to do teď neřešila, ovšem hormony se bouří a já bych se nejraději propadla. Termín dle UTZ 4.11. Jaký na to máte názor? Děkuji vám předem(Moralistky, zdržte se prosím komentářů)
Hele, pockej az se to narodi a pak setri na test DNA. Manzelovi bych to rekla asi jenom kdyby to nebylo jeho… paklize vubec.
Nezavidenihodna situace
…take bych chtela znat pravdu, udelala testy, ale kdyby vysly v neprospech manzela, asi bych byla s nervama v h…
Chudák tvůj manžel, celé těhotenství netuší, že možná bude vychovávat kukačku. Úlet je jedna věc, ale dítě, které nemusí být jeho? Pokud je to nechráněný sex s milence versus možná prasknul kondom manželovi, čehož jsme si nevšimli, ale možná jo, tak co je asi tak pravděpodobnější?
@LucieH.91 takže 11den cyklu jsi ulitla? Jestli mas kratsi cykly tak nevim nevim holka to klidne muze byt kolegovo..ovulaci na sobe vypozorujes?
@LucieH.91 píše:
@Bobby začala 6.3. Cykly si nepamatuju přesně, ale menzes vždy pravidelna.
A ještě tam je jedna chyba… Pravděpodobné početí 2. nebo 3. 3.. jsem z toho rozhozena
no tak máš zaděláno na poměrně solidní průšvih, protože jestliže menstruace začala 6.3. sex s milencem byl 16.3. souložili jste v nejplodnějším období. Takže se ti nedivím, že pakatíš, protože pravděpodobnost, že dítě je milence je víc než jen vysoká.
@Danulinka16 píše:
@terinka4444 psala aby se moralistky zdrzely komentaru…
psát si mlže co chce, jako já, já nejsem moralistka, já jí píšu, jak to je. Pravděpodobnost, že je dítě milence je velmi velmi vysoká. A milující manžel se těší na potomka. Tady není ani potřeba nějak extra moralizovat.
Ok tak dík za rady. Dítě už je rok starý takže mluvím o minulém roku…Kamarádka je vypatlaná