Uroval v těhotenství

418
28.12.10 17:14

uroval v těhotenství

Ahoj holky,
jelikož mě nějak zlobí močový měchýř,a dr. má dovolenou zašla jsem do lékárny a koupila si Uroval forte-sirup(brusinkový),v letáku je napsáno, že je vhodný v těhotenství, ale stejně mám obavy, jsem v 6tt. na internetu jsem někde od holek četla, že v I. trimestru se nemůže,tak nevím,znáte ho některá? máte s ním zkušenosti?
děkuji za odpovědi :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10652
28.12.10 17:57

zdravím
močák to je hnus trápí mě teď pořád :roll: já ho občas brala už na začátku těhu takže si myslím že škodlivý není.dr. mi řekl (teda až teď takže 1.trimestr nevím) že v malé dávce se ty brusinkový extrakty můžou.lepší než urologický čaj ten by se neměl vůbec.hodně štěstí ať to brzo přejde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
28.12.10 20:05
Joo,děkuju a měla si u toho nějáký výtok,myslím u té infekce,zánětu?
Pavla23 píše:
zdravím
močák to je hnus trápí mě teď pořád :roll: já ho občas brala už na začátku těhu takže si myslím že škodlivý není.dr. mi řekl (teda až teď takže 1.trimestr nevím) že v malé dávce se ty brusinkový extrakty můžou.lepší než urologický čaj ten by se neměl vůbec.hodně štěstí ať to brzo přejde :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
28.12.10 20:09

Já jsem brala v těhotenství Uroval Manosa a pila Urosept,to je jedinej urologickej čaj,kterej v těhotenství můžeš.Tak ať tě to přestane trápit co nejdřív. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
28.12.10 21:48

Ahoj, se zánětem moč. měchýře mám bohužel velké zkušenosti, trápí mě už léta. V těhotenství jsem brala Uroval manosa, když tě to začne trápit, tak si vezmi klidně dva najednou a za dvě hoďky zase. Neboj se, tohle miminku vůbec neublíží, může se brát i preventivně. Pokud by to hodně trápilo, kup si v lékárně Lichořeřišnici, jsou to takové přírodní kapky a jsou opravdu výborné, můžou se i v těhotenství, ale tam dodržuj dávkování. Pak je dobrý pít brusinkový džus. Pozor na bylinkové a urologické čaje, ty se v těhotenství nesmí. Jinak mi pomohla i homeopatika, ale bohužel už nevím název, u gynekologa jsem dostala brožurku Homeopatie v porodnictví a tam to bylo, ale Uroval a Lichořeřišnice zabral zatím vždy. No a hlavně být v teple, ale to asi víš. Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
29.12.10 10:10
bartosicka píše:
Joo,děkuju a měla si u toho nějáký výtok,myslím u té infekce,zánětu?
Pavla23 píše:
zdravím
močák to je hnus trápí mě teď pořád :roll: já ho občas brala už na začátku těhu takže si myslím že škodlivý není.dr. mi řekl (teda až teď takže 1.trimestr nevím) že v malé dávce se ty brusinkový extrakty můžou.lepší než urologický čaj ten by se neměl vůbec.hodně štěstí ať to brzo přejde :palec:

ne-e žádný jiný probléémy jen jsem chdila často na wc (ještě častěji než normálně v těhu se chodí :lol: ) ale jinak výtok nebo tak to ne.je fakt že ten uroval mi vždy snad ihned pomohl že jsem cítila že mě ten spodek nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loraine
30.12.10 09:57

Ahoj, docela koukám, že vám Uroval dovolili, já měla zánět nedávno a odmítla mi ho dát doktorka i v lékárně, že na začátku těhotenství jedině čistý brusinky, což v Urovalu je ještě nějaká látka přidaná :-( A naopak mi zas dokt. dovolila urologický čaj. Pak se v tom vyznej , když i doktoři mají různé názory

• Citovat
  • Upravit
1090
3.10.17 13:55

Ahoj dámy, je to už trochu starší diskuze, ale jsem jelen z toho, že Uroval Manosa akut má v letáku, že v těhotenství se užívat může, zatímco klasický uroval manosa (ten co se může brát i preventivně) má napsáno v české verzi - poraďte se o užívání s lékařem a ve slovenské dokonce že se nesmí! užívat v těhotenství..
Močák mě trápí už dlouho v pravidelných intervalech i přes možná opatření a teď v těhotenství vůbec nevím, jak takový případný případ řešit. Uroval manosa akut bylo jediné, co mi vždycky zabralo (antibiotika už nechci pokud to nebude nutné - díky opakovaným atb se mi zkazily skoro všecky zoubky :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí