Těhotenství a Redbull

Anonymní
27.12.10 15:36

Tehotenstvi a Redbull

Mamci, maminky, maminy,
chci se zeptat co se stane, kdyz jsem v 19tydnu a dam si Redbull? Jeste jsem ho nevypila, ale mam silenou chut si loknout… Co to muze zpusobit…?
Mam na nej opravdu silenou chut, vim, ze by ho tehotne nemely pit, ale co to zpusobi???

Dekuju :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1349
27.12.10 15:50

No to bych neriskla.Taky jsem se v těhu skoro nijak neomezovala a mám zdravou dceru,ale energetákum jsem se vyhýbala obloukem.A to je mám moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
27.12.10 15:50

Mě doktorka doporučila pít 1 kávu denně kvůli nízkému tlaku a když mi je na omldení rychle skleničku koly. Redbull jsem také hodně pila, takže tu chuť na něj znám. Pokud lok, tak se asi nic neděje. Určo bych ho nepila celý. A pořádně zapít obyč vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
27.12.10 15:52

Způsobí to to, že totálně probere prcka…těhotná švagrová si dá kafe (31tt) a malej se mrská 3 hodiny v kuse jak divej… asi nic moc na jeho srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.12.10 15:53

jako zrovna ja jsem clovek co se v tehotenstvi nijak neomezoval…ale tyhle energy drinky jsou strasny sracky i pro zdravyho coveka natoz pro miminko :nevim: :nevim: takze ja osobne bych to miminku neudelala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.12.10 15:54

joa co to zpusobi??…no das paradne zabrat jeho srdicku ledvinam a vubec celymu telu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.10 15:57

Dekuju moc za vase nazory, pritel si je totiz koupil domu a dela mi tu s nima chute, takze je tezke tomu odolat, chapete jak to myslim :lol: Trosku si cucnu, ale rozhodne to prehanet nebudu, nechci mimcu ublizit… :palec:

• Citovat
  • Upravit
9454
27.12.10 16:01

jako ja to chapu naprosto :mrgreen: …ja zas cely tehotenstvi silene mela chut na tonic..v kterym je chinin a je pro deti toxicky…taky jsem si dycky trosicku ucucla…a trpela dal..a pritom jako netehotna me tonic nijak nelaka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.12.10 16:15

Taky jsem těhu a taky se nijak neomezuji, ale energy drinkům se teda zásadně vyhýbám. Na tlak a málo cukru doporučují Colu (včetně nemocnice, kde jsem ležela), určitě ne Redbull a jim podobné. Já bych to neriskla, vím co udělaly tři Redbully s mým kamarádem, po kterých se složil a měl tachykardii jak blázen. A i když fakt jím všechno, tak tohle bych do sebe jako těhotná nenalila. Cucnutí ti smaozřejmě nic neudělá, ale jen aby ses na to pak nevrhla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
27.12.10 17:21

když jsem byla těhu cca 4 měsíc byla jsem totálně vyčerpaná,unavená dostala jsem chut na big shoka 0,5 l.vyžuhkla jsem ho a vše je ok.

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
27.12.10 17:24

a ještě abych dodala později jsem se dozvěděla že by se to fkt nemělo tak jsem se vyhýbala a třeba jen dala loka když byla neskrotná chut.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.10 19:48

Docela odvazna Zirafiii :lol:
Ja jsem si jenom cucla, ale nehodlam to nejak prehanet… drzim se… :-)
Jen jsem na nej po tech 5mesicich hold dostala chut :think:

• Citovat
  • Upravit
Čert Bedřich
29.12.10 00:47

Vyčisti si zuby pastou tutti-frutti (starší modří vědí) a zapij to vodou… chuť stejná a nemusíš řešit jestli to plodu neublíží. 8-)

• Citovat
  • Upravit
29.12.10 21:09

V Redbullu je taurin,můžeš pak mít trošku hyperaktivní dítko…Ale když si dáš jeden za čas,nestane se nic..I já si ho občas dala a nic se nestalo… :nevim: Myslím že když vypiješ během těhotenství jeden dva energetáky,nijak to prcka neohrozí…Je to ovšem můj názor… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.10 11:21
Matýsekanelinka píše:
V Redbullu je taurin,můžeš pak mít trošku hyperaktivní dítko…Ale když si dáš jeden za čas,nestane se nic..I já si ho občas dala a nic se nestalo… :nevim: Myslím že když vypiješ během těhotenství jeden dva energetáky,nijak to prcka neohrozí…Je to ovšem můj názor… :potlesk:

Diky, za tvuj nazor, jinak co se tyka toho Redbullu, kdyby mel mit nejake silene spatne ucinky, tak uz by se to asi projevilo, protoze kdyz jsem jeste ani nevedela ze jsem tehotna, tak jsem normalne byla na party a tam vypila tak 8krat vodka+redbull… a nic se mimi nestalo, a to jsem byla teprve tak 2.-5.tyden :nevim:
A asi nejsem jedina tehu, ktera pila alkohol a energy kdyz jeste ani nevedela, ze je v tom… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky