Kdo je otec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2927
13.10.16 16:22
@terinka4444 píše:
psát si mlže co chce, jako já, já nejsem moralistka, já jí píšu, jak to je. Pravděpodobnost, že je dítě milence je velmi velmi vysoká. A milující manžel se těší na potomka. Tady není ani potřeba nějak extra moralizovat.

Tak to vime asi vsichni a i ona to vi, ale pro rady, odpovedi tohoto typu sem asi neprisla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
13.10.16 16:24

Pokud se ptáš na pravděpodobnost, tak je větší pravděpodobnost, že je dítě kolegy než manžela. I z pohledu nechráněný styk versus možná nám praskl i z pohledu dat. Mnohem pravděpodobněji si otěhotněla 16.3. když si ms měla 6.3. než 3.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.10.16 16:26

Tak stalo se. Ale polemizovat ci to je, je podle me zbytecne. Chce to test DNA a podle vysledku bude cas na moralni otazky.

Vzhledem k tomu, ze neveru manzelovi nepriznala, tak s vychovou kukacky nema problem. Ostatne, na svete vychovava tolik otcu cizi deti a nevedi o tom… sladka nevedomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
13.10.16 16:27

@Danulinka16 :think: :think: tak pro jaký rady teda přišla? :nevim: taky si myslím, že tedy pro toto dítko by bylo lepší kdyby se podobalo mamince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.10.16 16:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky, za „chvíli“ mám termín, s manželem se na maličkou moc těšíme… jen mě začalo užírat svědomí… manžela miluji sebevíc. poslední menzes končila 10.3., ulítla jsem s kolegou když jsem byla totálně pod obraz 16.3.. S manželem jsme se o miminko sice nesnažili, používali jsme kondomy, ale jednou jsem ho po ruce neměli, a taky je možnost, že nám mohl prasknout a nemuseli jsme si toho všimnout. Kolega se na stoprocent udělal do mě. Hlavu bych si za ten úlet nejraději utrhla. Když jsem se ptala gynekologa, řekl že nejpravděpodobnější termín početí je 2. nebo 3. 2. ale nikdy nic není stoprocentní.. proto jsem to do teď neřešila, ovšem hormony se bouří a já bych se nejraději propadla. Termín dle UTZ 4.11. Jaký na to máte názor? Děkuji vám předem :roll: (Moralistky, zdržte se prosím komentářů)

pravděpodobnější je miminko z „plné palby“ než z toho, že možná praskl kondom… na to stačí selský rozum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.10.16 16:31
@Danulinka16 píše:
Tak to vime asi vsichni a i ona to vi, ale pro rady, odpovedi tohoto typu sem asi neprisla…
:mrgreen: a ty seš kdo? její tisková mluvčí? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.10.16 16:34
@LucieH.91 píše:
@jdukolem jednou jsmě se nechránili ani s manželem…

a to bylo kdy? :think: víš datum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
13.10.16 16:36
@LucieH.91 píše:
@jdukolem jednou jsmě se nechránili ani s manželem…

A to jednou s manželem bylo kdy? Pokud kolem 16.3. tak je to 50 na 50. Pokud úplně někdy jindy tak je to podle mě 80 na 20 ve prospěch kolegy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
13.10.16 16:38

Ale jinak je to teda husté, co pohlavní nemoci? Když už nemyslíš na sebe, mysli aspoň na manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.10.16 16:39
@LucieH.91 píše:
@jdukolem právěže ne.. jelikož jsem na to přišla pozdě tak jsem s nevzpomela.
:think: tak to těžko radit bez data té soulože s manželem se nehneme..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
@LucieH.91 píše:
Děkuju za komentáře

Možná to zjistíš hned po porodu, pohledem na dítě. Když né, udělej test a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593

@LucieH.91

Mohu se zeptat? Co presne si od techto otazek slibujes? Kdyz ti rekneme, ze to je 100% kolegy, tak pujdes za manzelem a priznas se mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.10.16 16:41

Ja bych rekla, ze:

1. musis nasetrit na DNA test
2. promyslet si, jak budes reagovat, pokud to nebude manzelovo, protoze ta moznost se rysuje dost realne.

Uvahy co je pravdepodobnejsi nebo ne postradaji smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.10.16 16:42
@warita píše:
@LucieH.91Mohu se zeptat? Co presne si od techto otazek slibujes? Kdyz ti rekneme, ze to je 100% kolegy, tak pujdes za manzelem a priznas se mu?

spíš to potřebuje někde sdílet.. toto je těžké tajemství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
13.10.16 16:44
@warita píše:
@LucieH.91Mohu se zeptat? Co presne si od techto otazek slibujes? Kdyz ti rekneme, ze to je 100% kolegy, tak pujdes za manzelem a priznas se mu?

Mě by spíš zajímalo, co na to kolega? To mu není divné, že jste měli nechráněný styk a za devět měsíců od toho porodíš dítě? To nemá žádné dotazy? Nebude je mít ani po porodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí