34 měsíců a zlobí:(

5847
12.11.15 17:46

34 mesicu a zlobi:(

Ahoj jdu k vam pro radu prcek nastoupil v srpnu do soukrome skolky vse se zdalo byt ok az na to ze obcas hazel kamenama ale nyni je to hruza zacal kousat holcicku ktera ho furt objima je starsi 6 let nektere deti odstrkuje..a navic zacal jidlo nanda si ho na talir a pak ho prevrhne na zem zacal to praktikovat i doma a prestal jist uplne vse co neni jogurt mliko susenky a rohliky…obcas ovoce..a sem tam neake teple jidlo ale musi se mu to libit..doma kdyz to shodi necham ho to uklidit dostane pres ruku nebo ho poslu do kouta zacal byt strasne vybiravy a vztekly :( a vynucovat si veci jinak mamejeste problem s mluvou rekne cca 30 slov..jsem na nej sama a fakt z toho silim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5847
12.11.15 17:49

Jeste jsem chtela dodat ze uz se skpusel i po ne naprazovat jako ze po me neco hodi nebo ze me uhodi jsem z toho nestastna..a ze skolky nechce chodit ma tam neakou stavebnici se kterou si furt hraje a vzdy hrozny sceny kdyz mame jit domu…chodi kolem 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.11.15 17:56

Reaguje na jmeno? Umi si hrat s detma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
12.11.15 18:03

@aspagi Vše má svůj důvod, musíš pátrat po příčině. Pouze tresty se nic nespraví. Mluv s ním, vysvětluj. Nejspíš se mu ve školce něco nelíbí a takto se v podstatě brání. Není jeho povinnost nechat se mnohokrát denně objímat holčičkou (ona to myslí asi dobře, ale to je celkem fuk). Děti možná odstrkuje proto, že mu něco berou apod. Vysvětlila bych celou situaci učitelkám, měly by si chlapce víc všímat a pokusit se zjistit důvod jeho chování. Má evidentně problémy se se školkou nějak popasovat, potřebuje tvoji oporu a pomoc, ne tresty. Myslím, že jeho chování je volání o tvoji pomoc. Pokud udělá něco, co nemá (hází doma jídlo), řekni že se ti to nelíbí, že tě to mrzí, proč se to nedělá a požádej ho o pomoc s úklidem. Měla bys zachovat klid, pokud budeš řvát, tak se to zcela míjí účinkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.11.15 18:22
@Tarjei píše:
Reaguje na jmeno? Umi si hrat s detma?

hele reaguje ale jen kdyz se mu chce…takze to je tak 50% na 50% a s detma si hraje jako vedle nich nekdy sam a ma i svoji nejlepsi kamosku se kterou se zna z detstvi od ni se necha i potulit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.11.15 18:24

@Adrasteia vse co pises tak rikam malokdy rvu rikam vse s klidem i vysvetluju jenze on zacne brecet a pak se chce tulit…a stejne nic se nezmeni udela to znovu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.11.15 18:30

@aspagi jasne…krom stejnyho jidla nechce treba stejny trasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.11.15 18:38
@Tarjei píše:
@aspagi jasne…krom stejnyho jidla nechce treba stejny trasy?

ano prave ze chce a ukazuje furt na stejny veci obrazky a obcas neco prida kdyz jdeme tak a nepojmenuju mu neco bezne tak je problem hysterie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.11.15 18:41

@aspagi ja jsem tu dnes standardne za strasaka. Hledej dobryho psychologa. Muze to byt nejaka vyvojova porucha. Doporucuju dr. Krizovou z Thomayerovy nemocnice v praze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.11.15 18:43
@Tarjei píše:
@aspagi ja jsem tu dnes standardne za strasaka. Hledej dobryho psychologa. Muze to byt nejaka vyvojova porucha. Doporucuju dr. Krizovou z Thomayerovy nemocnice v praze…

vyvojova porochu co treba myslis jako dysfazii??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.11.15 18:47

@aspagi to minimalne. Ve skoro trech letech 30 slov je sakra malo. Jeste to muze byt adhd cize hyperaktivita nebo lehci forma autismu.
 http://www.autismus.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
12.11.15 18:56
@Tarjei píše:
@aspagi to minimalne. Ve skoro trech letech 30 slov je sakra malo. Jeste to muze byt adhd cize hyperaktivita nebo lehci forma autismu.
http://www.autismus.cz/index.php?…

ten autismus to si nemyslim protoze udrzi ocni kontakt a hlavne se meje chape vtip mama ma nektere deti s aspergrem a autiky na skole ty co jsou na tom lip a rikala ze vubec nechapu vtip..hyperaktivita adi taky ne on vydrzi koukat i na celou pohadku nebo si prohlizet knizku :think: ale ja mam poruchu soustredenosti a otec malyho je dislektik muj bracha taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.11.15 19:06

@aspagi jo tak to jo…ale fakt bych dobryho psychologa hledala…ja vim ze to vypada jako moda nalepkovat deti. Ale kdyz se odhali co s ditkem je clovek vi lip kdy a kde muze ditku ulevit a kde ne a tak, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
12.11.15 19:06

aspagi Evidentně jsi sama hodně hyperaktivní a po tak malém dítěti vyžaduješ stejné reakce. Dítě není tvůj partner, tak se chovej k dítěti jako chápající matka malého dítěte, dítě tě může poslechnout, ale také ne! Stačí jen tvůj písemný projev, kam spěcháš? :?

Příspěvek upraven 12.11.15 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.11.15 19:07

@aspagi navic tyhle srandy se dedi…malej mi neprijde rozmazlenej…přijde mi za tam fakt neco je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí