Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pro všechny co maj závěrečné těhotenské starosti, neví jestli už náhodou nerodí
a mají hlavu z ůřadů ![]()
Jo já už bych to chtěla mít za sebou jsem 36+4 a už se přiznám že bych aj porodila je to dlouhé
Jooo, zrovna dneska fakt chcípám tyjo. ![]()
Už bych rodila, ale ještě je brzo
@nono01 to máš eště čas..ale utíká to rychle…čekáš první? já ano…a nak newím co od porodu čekat…to je nejhorší ![]()
Do toho řeším věčně porodné z čeho se počítá nebo nepočítá a jak sae počítá když studuju zítra jdu na ůřad si to předvyplnit at máme s přítelem klid,
@eTeresa píše:
Jooo, zrovna dneska fakt chcípám tyjo.
Už bych rodila, ale ještě je brzo
jo já nevím proč ale už 2 dny mě bolí normálně zadek asi už se to roztahuje na porod ![]()
@nono01 Přesně, mně to tam dole bolí už celý, jakoby mě někdo nakopal
Pomalu ani nohu nezvednu.
@nono01 Nic si z toho nedělej, já čekám druhý a začínám mít pocit, že to taky nepoznám ![]()
@nono01 na porodné budes mít stejnak nárok až po porodu…musíš jen prokázat kolik máte příjem a pokud je to do 18tis tak na porodné nárok máš. aspon já to tak pochopila. a jelikož nemám odmakaný ani rok tak nemám nárok na metřskou ale na rodičák…a nemá cenu to řešit před porodem…protože mi to doplatí až zpětně stejně
@wiki čiki píše:
@nono01 na porodné budes mít stejnak nárok až po porodu…musíš jen prokázat kolik máte příjem a pokud je to do 18tis tak na porodné nárok máš. aspon já to tak pochopila. a jelikož nemám odmakaný ani rok tak nemám nárok na metřskou ale na rodičák…a nemá cenu to řešit před porodem…protože mi to doplatí až zpětně stejně
joj jo já to taky tak mám ale chci se zeptat jak se tam budu počítat když studuju jako nezaopatřený student nebo dospělá protože jako student máš nižší živ. minimum s přítelem se tam vejdeme naštěstí