Už to nedávám - 8 týdnů do porodu

7.4.13 11:51

už to nedávám

Už to nedávám

Příspěvek upraven 23.09.15 v 19:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1998
7.4.13 11:54

A pritel by docasne nemohl jezdit misto tebe? Pokud ty ses sefova..nebo nekoho v praci, komu duverujes pover, at dela praci za tebe a ty jezdi jen namatkove, obcas..na bordel doma se vyprdni, to casem prijde samo, nebo si klidne pozvi domu uklizecku..Jakmile muzes, lehni si, hod si nohy nahoru a odpocivej, kazda minuta dobra. Hodne pij vodu, jez hodne vlakniny…Postupne jak mimisci porostou to bude lepsi..zaridis si pripadne hlidani a tak.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.4.13 11:54

8o vykašli se na práci, dej nohy na stůl, a vyžeň tatínka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
7.4.13 11:56

Je ja cetla po porodu, ne do porodu..ale udelala bych to stejne..domu pozvala uklizecku, hodila nohy nahoru a poverila pritele, praci nema, tak to muze vzit za tebe ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.4.13 11:57

Jak bylo řečeno, ať jede místo tebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
7.4.13 11:58

…neblazni, nejsi stroj… At pracuje muzskej, kor kdyz je bez prace! Ty se koukej setrit, ted musis nabrat trochu sil… Co trochu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aliceh82
7.4.13 12:00

Ty jo zasloužila bys obdiv a hlavně odpočinek!!! Já mám týden a půl do porodu, sotva chodím, barák a dítě na krku. Sice toho nemám tolik co Ty, ale taky si občas připadám šíleně vyčerpaná… hlavně co tak v noci nemůžu zabrat. Po pravdě to teď řeším na noc diazepamem… uvolní svalstvo záda mnohem míň bolí a já se vyspím a druhý den funguji… (neříkám celou tabletu nebo každý den, ale když je krize…) doktor mi to předepsal (lék je jen na recept..) a známá lékarnice říkala, že se to opravdu ve 3 trimestru už může a kdysi to bylo naprosto normální předepisovat jen teď je doba kdy jen kojit a vše přírodní… Za mě doporučuji já tak aspoň funguji.

• Citovat
  • Upravit
7.4.13 12:03
:mavam: :mavam:

Příspěvek upraven 23.09.15 v 19:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
7.4.13 12:05
@emiliasofi píše:
Ahoj, mám 8 týdnů do porodu, dvě děti…jde o to, že ještě chodím do práce, mám úklidovou firmu, takže sice mám uklízečky, ale jezdím s nima na úklid, pomáhám. Téměř nemohu chodit, jelikož mám úplně odrovnané kyčle a plotýnky, nyní už týden v noci nespím, jsem unavená. Dnes teda byl pro mě problém i dovařit oběd.
Musim polehávat jak je mi celkově slabo…bordel je tady jak v tanku…přítel už 4 měsíce nedělá, tak se snažim furt já, on mi pomáhá, ale celou rodinu to neutáhne…jen jsem si potřebovala nějak ulevit, jelikož nemám se komu vyz :kytka: povídat…

A proč muž, který nedělá, tě nazastoupí ve všem doma? Proč vaříš oběd, když se sotva valíš a chodíš do práce?

• Citovat
  • Upravit
7.4.13 12:06
@aliceh82 píše:
Ty jo zasloužila bys obdiv a hlavně odpočinek!!! Já mám týden a půl do porodu, sotva chodím, barák a dítě na krku. Sice toho nemám tolik co Ty, ale taky si občas připadám šíleně vyčerpaná… hlavně co tak v noci nemůžu zabrat. Po pravdě to teď řeším na noc diazepamem… uvolní svalstvo záda mnohem míň bolí a já se vyspím a druhý den funguji… (neříkám celou tabletu nebo každý den, ale když je krize…) doktor mi to předepsal (lék je jen na recept..) a známá lékarnice říkala, že se to opravdu ve 3 trimestru už může a kdysi to bylo naprosto normální předepisovat jen teď je doba kdy jen kojit a vše přírodní… Za mě doporučuji já tak aspoň funguji.

diazepem mám doma pro děti, když měly teploty. Já to zatím řešila kozlíkem a medunkou. No dnes mi je tak zle, že si ten diazepam asi vezmu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.4.13 12:07

Koukám, že sis našla pěknýho blbouna. Popravdě řečeno, pokud by chlap nemakal a nebyl ani schopen jet na úklid a držet u toho kušňu, tak by se mu na stole k jídlu objevila maximálně tak suchá houska. S tím, že pokud bude držet hubu a bude jezdit na úklidy, tak možná bude i maso. Nemluvě o tom, že pokud nemaká, tak má makat aspoň doma, normálně uklidit, uvařit, ať si ty jako živitel rodiny můžeš odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.13 12:07

@emiliasofi zapřáhni víc chlapa, najmi dalšího člověka, ať nemušíš oddřít vše sama a zkus si dát víc relaxu… :nevim: nechápu, proč Tě chlap nezastoupí.. z toho tvého jsem pochopila, že je bez práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.4.13 12:09

Presne tak. Proc on nemaka doma? Proc neobstara domacnost? Kdyz se vali doma a ty jsi tehotna a pracujici. Vzdyt musis byt strasne unavena. Kopni do zadku at neco zacne delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 12:10
@sieta.m píše:
A proč muž, který nedělá, tě nazastoupí ve všem doma? Proč vaříš oběd, když se sotva valíš a chodíš do práce?

no vařit umí jen jedno jídlo a dnes je na výletě s rodičema. V pátek jsem pomáhala uklízet 3 baráky a úplně jsem se odrovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aliceh82
7.4.13 12:12
@emiliasofi píše:
diazepem mám doma pro děti, když měly teploty. Já to zatím řešila kozlíkem a medunkou. No dnes mi je tak zle, že si ten diazepam asi vezmu… :zed:

vezmi je to zázrak! a hlavně uvidíš co ty záda jak povolí to svalstvo! p. s.a plně chápu něco buduješ a pak poslat chlapa… přesně vím co myslíš:-)))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky