Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už to nedávám
Příspěvek upraven 23.09.15 v 19:04
A pritel by docasne nemohl jezdit misto tebe? Pokud ty ses sefova..nebo nekoho v praci, komu duverujes pover, at dela praci za tebe a ty jezdi jen namatkove, obcas..na bordel doma se vyprdni, to casem prijde samo, nebo si klidne pozvi domu uklizecku..Jakmile muzes, lehni si, hod si nohy nahoru a odpocivej, kazda minuta dobra. Hodne pij vodu, jez hodne vlakniny…Postupne jak mimisci porostou to bude lepsi..zaridis si pripadne hlidani a tak.. ![]()
Je ja cetla po porodu, ne do porodu..ale udelala bych to stejne..domu pozvala uklizecku, hodila nohy nahoru a poverila pritele, praci nema, tak to muze vzit za tebe ne?
…neblazni, nejsi stroj… At pracuje muzskej, kor kdyz je bez prace! Ty se koukej setrit, ted musis nabrat trochu sil… Co trochu!!!
Ty jo zasloužila bys obdiv a hlavně odpočinek!!! Já mám týden a půl do porodu, sotva chodím, barák a dítě na krku. Sice toho nemám tolik co Ty, ale taky si občas připadám šíleně vyčerpaná… hlavně co tak v noci nemůžu zabrat. Po pravdě to teď řeším na noc diazepamem… uvolní svalstvo záda mnohem míň bolí a já se vyspím a druhý den funguji… (neříkám celou tabletu nebo každý den, ale když je krize…) doktor mi to předepsal (lék je jen na recept..) a známá lékarnice říkala, že se to opravdu ve 3 trimestru už může a kdysi to bylo naprosto normální předepisovat jen teď je doba kdy jen kojit a vše přírodní… Za mě doporučuji já tak aspoň funguji.
@emiliasofi píše:
Ahoj, mám 8 týdnů do porodu, dvě děti…jde o to, že ještě chodím do práce, mám úklidovou firmu, takže sice mám uklízečky, ale jezdím s nima na úklid, pomáhám. Téměř nemohu chodit, jelikož mám úplně odrovnané kyčle a plotýnky, nyní už týden v noci nespím, jsem unavená. Dnes teda byl pro mě problém i dovařit oběd.
Musim polehávat jak je mi celkově slabo…bordel je tady jak v tanku…přítel už 4 měsíce nedělá, tak se snažim furt já, on mi pomáhá, ale celou rodinu to neutáhne…jen jsem si potřebovala nějak ulevit, jelikož nemám se komu vyzpovídat…
A proč muž, který nedělá, tě nazastoupí ve všem doma? Proč vaříš oběd, když se sotva valíš a chodíš do práce?
@aliceh82 píše:
Ty jo zasloužila bys obdiv a hlavně odpočinek!!! Já mám týden a půl do porodu, sotva chodím, barák a dítě na krku. Sice toho nemám tolik co Ty, ale taky si občas připadám šíleně vyčerpaná… hlavně co tak v noci nemůžu zabrat. Po pravdě to teď řeším na noc diazepamem… uvolní svalstvo záda mnohem míň bolí a já se vyspím a druhý den funguji… (neříkám celou tabletu nebo každý den, ale když je krize…) doktor mi to předepsal (lék je jen na recept..) a známá lékarnice říkala, že se to opravdu ve 3 trimestru už může a kdysi to bylo naprosto normální předepisovat jen teď je doba kdy jen kojit a vše přírodní… Za mě doporučuji já tak aspoň funguji.
diazepem mám doma pro děti, když měly teploty. Já to zatím řešila kozlíkem a medunkou. No dnes mi je tak zle, že si ten diazepam asi vezmu… ![]()
Koukám, že sis našla pěknýho blbouna. Popravdě řečeno, pokud by chlap nemakal a nebyl ani schopen jet na úklid a držet u toho kušňu, tak by se mu na stole k jídlu objevila maximálně tak suchá houska. S tím, že pokud bude držet hubu a bude jezdit na úklidy, tak možná bude i maso. Nemluvě o tom, že pokud nemaká, tak má makat aspoň doma, normálně uklidit, uvařit, ať si ty jako živitel rodiny můžeš odpočinout.
@emiliasofi zapřáhni víc chlapa, najmi dalšího člověka, ať nemušíš oddřít vše sama a zkus si dát víc relaxu…
nechápu, proč Tě chlap nezastoupí.. z toho tvého jsem pochopila, že je bez práce
Presne tak. Proc on nemaka doma? Proc neobstara domacnost? Kdyz se vali doma a ty jsi tehotna a pracujici. Vzdyt musis byt strasne unavena. Kopni do zadku at neco zacne delat.
@sieta.m píše:
A proč muž, který nedělá, tě nazastoupí ve všem doma? Proč vaříš oběd, když se sotva valíš a chodíš do práce?
no vařit umí jen jedno jídlo a dnes je na výletě s rodičema. V pátek jsem pomáhala uklízet 3 baráky a úplně jsem se odrovnala.
@emiliasofi píše:
diazepem mám doma pro děti, když měly teploty. Já to zatím řešila kozlíkem a medunkou. No dnes mi je tak zle, že si ten diazepam asi vezmu…
vezmi je to zázrak! a hlavně uvidíš co ty záda jak povolí to svalstvo! p. s.a plně chápu něco buduješ a pak poslat chlapa… přesně vím co myslíš:-)))