Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@palapa píše:
@emiliasofi nooo tak to je masakr. Ty bys nezvladala si vzit auto na leasing treba?? Nerikej, ze firma nevydela na to, abys uzivila vas vsechny - mimo chlapa!! Ja bych mu sbalila tasky i ty kohoutky, porozhlidla se po nejakem aute a sel by do sveta.
Příspěvek upraven 23.09.15 v 19:14
No to je teda extrém
Na takový mám alergii… upřímně, radši být s dětmi sama, než ještě k tomu s pitomcem ![]()
@Carolline1 píše:
No to je teda extrémNa takový mám alergii… upřímně, radši být s dětmi sama, než ještě k tomu s pitomcem
Taky jsme na takové měla alergii a vida, mám to doma…
![]()
@emiliasofi
Tak si auto kup a jeho posli o dum dal!!! Jejej to je neco pro me!!
@emiliasofi Problém buden nejspíš v tom, že ty jsi samostatná, vše si dokážeš zařídit, udělat sama. K tomu pracovitá. A partner si na to zvyknul v době, kdy si to bez potíží zvládala. A nyní když nezvládáš, tak on nechce vidět, nebo možná ani mu to nedochází, že se situace zmenila a ty potřebuješ vypomoci.Jemu nedochází, že žena před porodem by měla mít klid. Možná díky své nátuře ani nevidí nic špatného na jeho ev. chování k zákaznicím.
Nejspíš jste každý úplně někde jinde-ty jsi v životě o veliký kus vpředu než on.
No-zda to někdy bude klapat, to nevím. A když ano, tak jen díky tomu, že ty se budeš snažit. Tzn. budeš nadále pracovat, vydělávat peníze, vše si doma zvládat sama-a on bude mít klid.Ale nečekej, že se cokoli zásadně změní. Bohužel. ![]()
@emiliasofi píše:
Taky jsme na takové měla alergii a vida, mám to doma…![]()
![]()
![]()
![]()
ty jo, uplne mi to vari krev, takovej kkt, Ten by jel…akorat smutny, ze cekas treti ditko a byla bys na to sama…ale co, s nim na to ses taky sama a jeste mas na starosti ho. Navic si dovedu zive predstavit, jaky rozdily bude delat mezi tvyma detma a tim miminkem, to bych neprezila. To radsi sama a najit si chlapa DOSPELYHO, normalniho, co treba uz svoje deti nechce a cizi mu nevadi. To je hnus tohle ![]()
Člověk míní a život mění, viď
Heled, to auto si kup, samotnou tě to nakopne ten pocit nezávislosti a jemu zavře hubu. Sal mu kohoutky, sroluj matraci a at si jde, frajírek ![]()
To se pak nedivim, ze vyskakuje, kdyz ksi ho prosila k navratu. a co ma za auto? kolik stoji?
@emiliasofi píše:
Tak s tím jsem se taky potýkala, občas pomohlo nasát Diavou, ale jinak marná práce… Nic nezabíralo. Ty fleky jsou jakoby vysušené, možná nějaká speciální impregnace, a le to jsem nezkoušela.
tak to jsi mě vůbec nepotěšila:-((( nová pěkně drahá linka:-( jinak co já můžu dát typ co mě překvapilo, ale to asi znáš… ocet na kožené sedačky vyšistil mi barvu na vlasy z bíle:-)))
@aliceh82 píše:
tak to jsi mě vůbec nepotěšila:-((( nová pěkně drahá linka:-( jinak co já můžu dát typ co mě překvapilo, ale to asi znáš… ocet na kožené sedačky vyšistil mi barvu na vlasy z bíle:-)))
ale třeba na kávovou skrvnu nevím:-((( mám presovač, takže káva silnější a na to mi nic nezabíra:-)
@aliceh82 píše:
na tu linku - jsem zkusila cif a posypat kyselinou citrónovou a je to proč!!! na tom internetu se najde věcí:-))
@aliceh82 píše:
osobně používám speciální krém na kůži, ocet bych asi neriskovala.
To bych taky pak mohla zákaznici kupovat novou sedačku. ![]()
@aliceh82 píše:
na tu linku - jsem zkusila cif a posypat kyselinou citrónovou a je to proč!!! na tom internetu se najde věcí:-))
no super, to se divim, že to pustilo. ![]()
@Alepoudaki píše:
To se pak nedivim, ze vyskakuje, kdyz ksi ho prosila k navratu. a co ma za auto? kolik stoji?
obyčejnou fabii, ale jezdí…
@careynka píše:na ty rozdíly jsem extra citlivá, to jestli uvidim, tak to bude zlééééé.
ty jo, uplne mi to vari krev, takovej kkt, Ten by jel…akorat smutny, ze cekas treti ditko a byla bys na to sama…ale co, s nim na to ses taky sama a jeste mas na starosti ho. Navic si dovedu zive predstavit, jaky rozdily bude delat mezi tvyma detma a tim miminkem, to bych neprezila. To radsi sama a najit si chlapa DOSPELYHO, normalniho, co treba uz svoje deti nechce a cizi mu nevadi. To je hnus tohle