Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem dnes 31+6 a od včera mám tlak dolu při chuzi když si lehnu nebo sednu tak to přestane měla ste to některá je to normální nebo se něco děje. nebo mě tlačí močový měchýř.
Asi je to normální. Mívám to taky. Tlaky, píchání, pohyby dole u močáku. Kolikrát chodím jak s balonem mezi nohama. Teď třeba když si sednu do tureckýho sedu, tak mám tlaky na spodek a pod
![]()
Tak je to normální já plašim co se děje když du dávám nohy k sobě se bojim aby mi chudák nevypad.
@sabinka098 píše:
Tak je to normální já plašim co se děje když du dávám nohy k sobě se bojim aby mi chudák nevypad.
tak teď jsi to zabila.
je to normální, já jsem to měla od 7 měsíce a myslela jsem, že ho pudu dobrovolně vyčoudit. Bylo to nepříjemný jak… a fakt mi nevypad, ještě jsem 2 týdny přenášela. ![]()
@sabinka098 nene, asi to teď bude jen a jen horší. Miminko pomalu sestupuje níž, dole se všechno rozvolňuje a měkne a je to znát no ![]()
Ahoj, já jsem 31tt a mám to stejně, někdy mám v podbříšku takový tlak, že musím všeho nechat, jít si najít vhodnou polohu a přečkat to, někdy, ikdyž ležím a přetáčím se, tak je ten tlak bolestivý, že mám pocit, abych nepraskla
… samozřejmě kolikrát běžím na záchod, že mám plný močák a mám pocit, že už to ani nestihnu, doběhnu, dosednu, pár kapek a hotovo ![]()
já už chtěla ject do nemocnice tak díky za rady snad to přejde se asi moc pozoruju.
@sabinka098 píše:
Ahoj jsem dnes 31+6 a od včera mám tlak dolu při chuzi když si lehnu nebo sednu tak to přestane měla ste to některá je to normální nebo se něco děje. nebo mě tlačí močový měchýř.
to samé mám pocit jak by byl cely v panvi kde je stytká kost-v ni uvnitř
, jdu a jak bych mi to břucho mělo soadnout na zem, tlak a sem tak pichnutí jak mě kopne do čípku nebo močaku..
někdy mi to pak děla i v leže, po tom co dýl stojím..
V leže se mi to ještě nestalo jenom při chuzi a když něco dělám tak sem dneska všeho nechala a jenom ležim a je to lepší.
@mejdylko dva týdny přenášet
,, tak tys mu teda dopřávala,, nebyl to kluk? ti maj vždy doost času na všechno ![]()
@annkysilkova no jasně že je to kluk. Alex
ale já byla taky přenášená 15 dní, stejně jako Ája. Taky jsem byla líná vylíst. Já i Alex jsme byli císařem. Měla jsem stenej porod jako mamka se mnou.
@mejdylko
takže si aspoň věděla, co tě čeká,, jak dlouho ses dávala do kupy po císaři??
@annkysilkova nooo věděla, já jsem stim tak nějak nepočítala. Ale co se dalo dělat, když se mu prostě nechtělo. A já se zasekla na 2 cm a nepohla se ani o milimetr. Jak dlouho? No druhej den už jsem lítala po chodbách a sestra mě honila, ať ležim.
ale pak doma mě to pořád bolelo, pak mi zmodral podbřišek a myslela jsem že poletim do nemocnice, ale vstřebalo se to. Tak bych to dala tak na 3 týdny, než jsem to vůbec necítila.
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Jsem 25. týden a pozoruju nepříjemný tlak na spodek bolí mě to dole jako bych jezdila dlouho na kole, nevím, jak to lépe přirovnat. v prvním těhu jsem to neměla a je mi to dost nepříjemné. Je to možné ve 25. týdny, že mi miminko tlačí na spodek? Pochopila bych to později, ale při chůzi to dost bolí (tlačí) i když sedím to cítím.