Bolesti v 33.tt

23
6.4.13 10:57

Bolesti v 33tt

Dobrý den má dotázek, mám ukončený 33tt a už přes týden mám tupé bolesti v pravém podbříšku, které trvají celý den a ještě se někdy objeví ostrá bolest až syknu, ale ta není pravidelná, ale je taky dost často. Včera jsem byla u doktora na kontrole tak jsem mu to říkala, ale řekl že je to normální a jen do mě sáhl a že jsem uzavřená tak nemusím mít strach, že porodím, ani utz nedělal. Ještě jsem se ho teda ptala jestli to třeba nemůže být slepé střevo tak poslal krev na rozbor, ale kdybych neřekla ani to neudělá. Na další prohlídku mám jít za 3 týdny Miminko mám otočené KP no spíše šikmo, protože nožičky cítím až úplně v zadu v levém boku. Tak mám se nebo nemám znepokojovat, jsem prvorodička tak nevím co je a co není normální???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
6.4.13 11:29

Asi bych poslechla doktora, od toho jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.13 11:56

@judy03 pravá strana většinou bolí víc - jsou tam kratší vazy, takže bych to asi neřešila. Něco jiného jsou kontrakce - bolest (tlak) přijde a odezní, ale pokud to trvá třeba hodinu v kuse, tak to spíš bude tlačit jen děloha, nějaké vazy a bolí to, jak se to rozvolńuje. Se sponou jsem měla dost problémy já, bolelo to hrozně )jak když narazím na rám od kola), kolikrát jsem nemohla ani jít. Pak se ještě přidali bolesti na čípek - pichlavá bolest, malý tam hrozně tlačil a pomohlo si chvilku lehnout, aby hlavička tolik netlačila. No, porodila jsem plánovaně až v 39tt a to jsem od 20tt měla i dráždivou dělohu a kontrakce snad 30× denně - při každém pohybu. Takže pokud břicho netvrdne, zůstala bych v klidu..

• Citovat
  • Upravit
23
6.4.13 13:53

Děkuju, právě že jsem nevěděla co je a co ještě není normální, těhotné kamarádky tohle neměly takže jsem nemohla posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
6.4.13 19:28

Ahoj, já jsem 31tt a také si nepískám radostí :nevim:… už nejsou dny, kdy je to lepší a horší, mám pocit, že už jen horší :zed:… někdy mám tupé bolesti podbříšku, z toho mě někde píchá, bolí mě klouby, už 4dny mám migrénu, pořád na záchod, zkrátka pořád něco… a do toho nějaké zvláštní stavy úzkosti :nevim: doktor mě důkladně vyšetřil a vše OK, říkal, že těhotenství je prostě podmíněno tím, že tě někde něco píchá, bolí, pracuje psychika a čím víc se blíží porod a miminko sílí, tím je to intenzivější a kolikrát se maminky už na porod doslova těší :lol:… prostě musíme to vydržet a zatnout zuby :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.11.14 10:08

Ahoj holky, od včerejška mám příšerný bolesti v kříži které mi někdy vystřelí až do stehen (pánve).. v děloze mám pocit jako po „sexu“ než se děloha stáhne..je možné že bych se začala otevírat? Měla jsem i tmavý (hnědý) výtok.. Hrozí mi předčasný porod kvůli mimču který je nízko.. jsem ve 33tt a ko u dr. mám za týden.. prosím o radu jestli se mám bát nebo to nic není :zed: jsem prvorodička tak mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.11.14 10:14

@tynaa6 a proč nejedeš do špitálu? pokud máš hnědý výtok, tak bych fičela, až by se mi za patama prášilo.. To Tě dr nepoučil? 8o když hrozí předčasný porod, tak okamžitě jeď do porodky.

Příspěvek upraven 23.11.14 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
23.11.14 10:14

@tynaa6 jela bych na pohotovost kvůli tomu špinění kort když ti hrozí porod předčasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.11.14 10:19

Ne dr mě nepoučil :,(.. a mohu cítit že se otevírám nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.11.14 10:21
@tynaa6 píše:
Ne dr mě nepoučil :,(.. a mohu cítit že se otevírám nebo ne?

né, to rozhodně nemusíš cítit. A sorry, ale neříkej mi, že Ti dr řekne, že hrozí předčasný porod a neřekne, že při sebemenším problému máš jet do porodky. Fič, protože mrně je ještě malé. Lepší jezdit s každou kravinou, než se na to vykašlat a fakt porodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.11.14 10:27

@martina.se ne vážně mi nic neřekl, jediný co mi řekl bylo to že mám ležet a za týden na ko..tak poslechnu a zajedu si tam jen co si zbalím věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.11.14 10:27
@tynaa6 píše:
@martina.se ne vážně mi nic neřekl, jediný co mi řekl bylo to že mám ležet a za týden na ko..tak poslechnu a zajedu si tam jen co si zbalím věci

bože, to je juzek :think: jako jasný, ležet, ale sebemenší problémy řešit.. :think: radši si tam zajeď. Držim pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
23.11.14 10:52

Okamžitě jed na pohotovost, držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
23.11.14 16:33

@tynaa6 pak dej vědět jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.11.14 09:58

Tak mi včera udělali vnitřní utz jestli nemám kontrakce, naštěstí nemám.. dělali mi ozvy a vše je prý v pořádku tak mě poslali zase domů.. hned jsem klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí