Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mám menší problém včera my zřejmě odteklo trošku plodové vody..včera večer jsme měla dost mokré spodní pradlo i s výtokem..raději sem si vzala vložku a zašla dnes ráno k lékáři..naštětí jsme měla vložku suchou a test na plodovou vodu vyšel negativně..ale nejsem si jista jestli to plodovka vubec byla doktor mi řek že mám i masivní vytok předepsal mi globule..ale že by byle po výtoku mokré spodní pradlo…máte někdo s tímto zkušenosti? děkuji za odpověd ![]()
Mám, je to jen výtok. Já taky myslela, že voda a ono prd voda.
@Seizdra také si měla po celym spodnim pradle mokro jak kdyby se neudržela moč?
Nemas jeste ty kalhotky? V lekarne ti to muzou zkontrolovat i primo na nich.
Blani ahoj
![]()
mně odtekla plodová voda po amniocentéze zhruba v 16t. t. - vše dopadlo dobře a naše Sofinka je tu s námi
ničeho se neboj, pokud to byla plodovka, tak se postupně vytváří…hlavní je, aby ti už neodtékala - pak je tu riziko infekce. Hodně odpočívej, nic těžkého netahej
a pokud ti v nemocnici test vyšel negativně, tak to bude jen výtok
a nechtěli si tě tam nechat raději na pozorování? ![]()
@petulatko píše:
Nemas jeste ty kalhotky? V lekarne ti to muzou zkontrolovat i primo na nich.
To by mě zajímalo ve které. Já prošla lékárny skrz Olomouc snad všechny a Temesvaryho roztok nikde. Všude mě odkázali do porodnice.
@Seizdra píše:
To by mě zajímalo ve které. Já prošla lékárny skrz Olomouc snad všechny a Temesvaryho roztok nikde. Všude mě odkázali do porodnice.
no u nás bych taky nepochodila
vím, že to dělají jen v nemocnici ![]()
@Seizdra jinde než v porodce už Temešváryho neseženeš. a to už poměrně dlouho
edit: ale Temešváryho roztok reaguje dost podobně i s močí takže si moc nepomůže
Příspěvek upraven 05.04.13 v 19:22
@petulatko nee ty nemam ale hned sem si je vymenila a dala si vlozku ta byla take sucha i ta rannni…ale rikala jsem si ze jsem ty kalhotky mela vzit sebou k lekari @Beáta73 tak uz neodteka nic mam cely den vlozku a je uplne sucha doktor mi rek jestli to budu mit jeste jednou tak mam rovnou jit do nemocnice a ze by si me tam nechaly na pozorovani prave kuli te infekci
@paola white píše:
@Seizdra jinde než v porodce už Temešváryho neseženeš. a to už poměrně dlouhoedit: ale Temešváryho roztok reaguje dost podobně i s močí takže si moc nepomůže
Fakt? A od kdy to je? Ja jsem byla tehotna ani ne pred rokem ![]()
Tak to se omlouvam, jestli kecam.
@Blanka22 píše:
@Beáta73 tak uz neodteka nic mam cely den vlozku a je uplne sucha doktor mi rek jestli to budu mit jeste jednou tak mam rovnou jit do nemocnice a ze by si me tam nechaly na pozorovani prave kuli te infekci
určitě to byl jen výtok
![]()
@paola white píše:
@Seizdra jinde než v porodce už Temešváryho neseženeš. a to už poměrně dlouhoedit: ale Temešváryho roztok reaguje dost podobně i s močí takže si moc nepomůže
Jj, já vím, proto ten dotaz. I můj gyndr mi říkal, že v tomhle případě leda v porodce ![]()