Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, asi budu mít zvláštní dotaz, ale… jsem v 15 týdnu a když si sednu, tak mám pocit, že mě vevnitř něco tlačí. Takový pocit jako by jste si špatně zavedli tampon, ale hlouběji. Nebolí to, ale nepřijemně tlačí, tak, že si musím sedat opatrně… Stalo se to někomu?
Něco podobného mám taky, a když třeba sedím na židli, tak si musím sednou uplně na okraj a opřít a je to OK. ![]()
Já to cítím vlastně jen při tom dosednutí, pak už si najdu polohu, kdy to je v pohodě. A ve kterém si tt? Těší mě, že v tom nejsem sama ![]()
Ahoj a bude hůř, roste ti v bříšku človíček, takže ho v určitých polohách pocítíš, spíš by bylo divný, kdyby to tak nebylo ![]()
@sabatinig já jsem 16 tt. ![]()
vždycky je to radost, když člověk ví že v tom není sám
![]()
Ahoj, tak tohle já zažila taky, teď jsem v 30tt a zrovna nedávno jsem nemohla si ani sednout a při chůzi jsem vypadala, jak kdybych měla zaražené prdy
… a bude hůůůůůř
![]()
No jo, když ono to je moje první těhu… Hohó ale jsem ráda, za vaši podporu. Miminkům zdar!
Mě to takhle brzy v těhotenství netlačilo v sedě, ale když jsem si lehla na záda, tak mě tlačil podbřišek. Teď pár dní před porodem se už ani nemůžu zmiňovat co mě všude kde tlačí… ![]()
Taky mě tlačí všechno a co už prcek kope, tak mě v sedě kope až nepřijemně, že sedět skoro nemužu. Jinak mě bolí i kostrč a všechno
nejlepe je takový pololeh, ale z toho mě zas brzo začnou bolet kříže..