Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@elenkazed nejlepší asi je zeptat se rovnou odborníka-doktora
@Růženkaa Tak jasné, říkala že se uvidí jestli se vytáhne. Ale já psala, že chci vědět jak to měli ostatní holky. A to mi odborník neřekne, nějaký osobní zkušenosti, že?
Ještě se asi vytáhne. Tím, jak děloha poroste, tak se většinou vytahuje nahoru i placenta. Teď teda takový případ nejsem, ale u prvního jsem ji měla taky vzadu a taky v dolním děložním segmentu. Normálně se vytáhla. Pokud nezasahuje přímo do branky a není vcestná, tak je to OK. Dělat s tím nelze nic.
Já ji měla nízko a ještě ve 32tt mi říkal, že to vypadá na císaře, že se nevytáhne. vytáhla se.
@gabi.design Ve zprávě mám že placenta zasahuje hluboko do dds. Ale reakce doktorky, že se uvidí, že se může vytáhnout.. Tak jsem „ráda“ že tobě se to dalo do pořádku ![]()
@elenkazed píše:
@dani24687 Pokud se nevytáhne tak je automatický císař?
jestli je v porodních cestách, tak jo ![]()
@elenkazed píše:
@gabi.design Ve zprávě mám že placenta zasahuje hluboko do dds. Ale reakce doktorky, že se uvidí, že se může vytáhnout.. Tak jsem „ráda“ že tobě se to dalo do pořádku
přesně toto jsem měla ve zprávě z 2. screeningu.
@dani24687 tak až tak dalece nevím, to se asi časem uvidí
Každopádně jí budu přemlouvat, aby šupajdila nahoru =D
@elenkazed píše:
@dani24687 tak až tak dalece nevím, to se asi časem uvidíKaždopádně jí budu přemlouvat, aby šupajdila nahoru =D
To půjde
Já těhotenství bez problému, jen v tom 32tt jsem zakrvácela.
@dani24687 já měla hlavně obavu aby to neznamenalo nějakej předčasnej porod nebo tak…
@elenkazed píše:
@dani24687 já měla hlavně obavu aby to neznamenalo nějakej předčasnej porod nebo tak…
Ne, to se určitě neboj. Tam pak může být problém vyloženě až při tom porodu.
@elenkazed píše:
tak to nevím, mně ho vyvolávali ![]()
Zdravím..Až tak moc neplaším, spíš opět jde o zkušenosti
POtřebovala bych vědět, co pro mě znamená že ve 22tt mám placentu na zadní stěně a hluboko v dss?? Kdo jste tak měl?
Celé těhotenství je ok, malá je naprosto v pořádku, prospívá a já za celé těhotenství nezašpinila ani neměla nějaké bolesti…Tudíž, může se placenta vytáhnout? Mám „něco“ speciálně dodržovat či jak ste to měli vy???