Stát se mladou matkou

1
4.4.13 12:46

Stát se mladou matkou

Ahoj všem, :mavam:

chtěla bych se zeptat, jaký máte názor na mladé maminky cca okolo 18-20 let? Podstoupila jsem interupci a od té doby toho lituji a mám velké výčitky svědomí. Na druhou stranu mám opravdu silnou touhu po dítěti. Všude vidím kočárky, těhotné ženy atd..vždy mě to píchne u srdce, že jsem taky už mohla mít takového drobečka. :( Každopádně musím dodělat školu a chci jít na VŠ, takže si nejspíš budu muset ještě chvíli počat, ale ta touha a pocity jsou tak silné, že se potřebuji podělit aspoň s vámi o to, co cítím.
Jsou tu nějaké mladé maminky? Pokud ano, jak to vše zvládáte a prožíváte?

Děkuji všem za odpovědi a názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
4.4.13 12:49

Ja mela mimco v 16ti:-) a zvladla jsem to se skolou uplne v pohode :) i kdyz doufam, ze moje dcery takto brzo mit nebudou, start do zivota je urcite tezsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

Najdi si přímo diskuzi mladé maminky, je jich tady spousta, i skupin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733

https://www.emimino.cz/…nkovani/259/#…

V klidu dostuduj - i ve 23 letech bys po výšce byla mladá maminka… a rozhodně budeš mít jednodušší start… :palec:

Příspěvek upraven 04.04.13 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.4.13 12:50

Nechtěla jsem se obarvit na černo, ale obarvila, a teď závidím blondýnám… Takhle nějak mi to zní. Je tu spousta mladých mamin, ale asi na to ještě nejsi připravená, tak si radši užívej a neužírej se tím, cos mohla mít.. Nikdo to už totiž nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
4.4.13 12:50

Já budu taky mladá maminka :).je mi 20. ale před maturitou bych si to netroufla. na VŠ chci jít taky. to se dá zvládnout i s miminem :). já jsem tu maturitu brala jako základ, kterej prostě musím mít abych se měla od čeho odpíchnout. my se na miminko moc těšíme. vždycky jsem chtěla byt mladá matka. ale samozřejmě uplně sama bych to nezvládla. je potřeba podpora přítele :) a jsem ráda, že my se ještě můžeme spolehnout na rodiče, kdyby šlo do tuhého. nevidím na tom nic špatného :nevim:. moje mamka brala svou matku jako oporu ještě po třicítce. že kdyby se něco stalo, tak se k ní může vrátit. pak babička zemřela, jinak by to tak cítila dodnes. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
4.4.13 12:51

Ahoj mě je 21 a mám synka už mu budou 3 roky… taky jsme se rozmýšlela, ale nemenila bych, školu dodelavam ted a k tomu mám nádhernýho kluka :-) ale určitě jsi zvažovala dobře a podle sebe!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
4.4.13 12:51

Ahoj. Tak já první dítko počala ve 20letech. Ted je mi 35 a mám 3 :hug: Syn je o hlavu větší než já a jsem taková máma -kamarádka. Já si připadám pořád mladší a mladší-díky starším dětem, pro mě je prostě lepší mít děti kolem 20let než kolem 40tky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.4.13 12:52

@marketjil no tak už je trošku pozdě ne? Ale k otázce, myslím že věk co tě zajímá je v pohodě, sama jsem měla první děcko v 19, a zvládala jsem v pohodě, prožívala jsem to hodně, najednou jsem měla to nejdokonalejší dítě na světě, opravdu jsem si ho užívala, každou minutu. Ještě teď když si vzpomenu tak jsem z toho na měkko, další děti miluju taky, ale první byl jen jeden ;) teď už je dospělý, a kolikrát když má držky, tak si říkám kde je to roztomilý dítě, ten zázrak :lol:

• Citovat
  • Upravit
11736
4.4.13 12:52

Ahoj, já jsem první dceru měla v 19 a ted v 21 čekám druhé mimčo, obě byly plánované, dodělala jsem na gymplu maturitu ve 4. měsíci a na VŠ se chystám dálkově cca za rok za dva, neměnila bych, pokud je někdo na mimčo zralý v takovém věku, tak v tom žádný problém nevidím, pokud teda máš spolehlivého partnera, chcete děti, máte kde bydlet a pokud alespon pertner pracuje, tak bych do toho šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
4.4.13 12:53
@marketjil píše:
Ahoj všem, :mavam:

chtěla bych se zeptat, jaký máte názor na mladé maminky cca okolo 18-20 let? Podstoupila jsem interupci a od té doby toho lituji a mám velké výčitky svědomí. Na druhou stranu mám opravdu silnou touhu po dítěti. Všude vidím kočárky, těhotné ženy atd..vždy mě to píchne u srdce, že jsem taky už mohla mít takového drobečka. :( Každopádně musím dodělat školu a chci jít na VŠ, takže si nejspíš budu muset ještě chvíli počat, ale ta touha a pocity jsou tak silné, že se potřebuji podělit aspoň s vámi o to, co cítím.
Jsou tu nějaké mladé maminky? Pokud ano, jak to vše zvládáte a prožíváte?

Děkuji všem za odpovědi a názory ;)

Otěhotněla jsem ve 20 letech. Plánovaně, měla jsem už 4 roky vztah, práci. Vždycky jsem chtěla brzy dítě, ale pouze za předpokladu, že mu budu moct koupit hezkou výbavu a nebudu muset řešit existenční problémy nebo počítat každou korunu a bát se nečekaného výdaje :nevim: Jsem tak spokojená, neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
4.4.13 12:55

Nevím co přesne by jsi ale chtěla slyšet…když už jsi rozhodla a konala…tak ted ti nekdo muže težko radit co by bylo už je to jedno… nevím proč řešit mezi tisíci snažilek že jsi byla na potratu a zda to bylo správné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.4.13 12:58

@Géčko a proč by se nemohla zeptat, ne každá na emimi je snažilka.

• Citovat
  • Upravit
19200
4.4.13 13:01
@Géčko píše:
Nevím co přesne by jsi ale chtěla slyšet…když už jsi rozhodla a konala…tak ted ti nekdo muže težko radit co by bylo už je to jedno… nevím proč řešit mezi tisíci snažilek že jsi byla na potratu a zda to bylo správné…

ty jí prvně napíšeš že se rozhodla určitě dobře a pak tohle.. si trošku protiřečíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
4.4.13 13:02

@K.Black jistě že se ¨může zeptat, jenom nevím co chce vlastne slyšet… když už to rozhodla…nikdo nemůže říct zda to bylo správne nebo ne… to musí vedet samä

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí