Stát se mladou matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2738
4.4.13 14:54

@wildcherry přesně tak :) jsi můj člověk.. na zkoušku držím palečky, vozík za kolo máme už pro psisko, pro dvě děti, takže místo pro psa i pro jedno dítko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.4.13 14:57

T @marketjil Tři týdny zpátky mi bylo 19 a čtyři týdny zpátky se mi narodil syn.Je to krásný pocit, být mámou. Být tebou vůbec se nerozhoduji a jdu do toho. Zvládnout to zvládneš když se máš o koho opřít. Hlavně se rozhodni tak abys toho nelitovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
4.4.13 15:17

@LadyLada například…stačí, aby byl schopný s bytem a pěkným jistým platem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.13 15:25

Já myslím, že práci, peníze, byt atd.. může mít i člověk, kterému ještě ani nebylo 30..:-) Kdy vlastně člověk může říct, že je zabezpečený, když mají dneska všichni všechno na dluh??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.4.13 15:37

Ahoj :)..teď to prožívám a děs, učím se já, píšu bakalářku příteli, šetříme na věci pro malou, ale vždycky to nějak jde a v podstatě je to další dobrodružství :) Hrozně mě to změnilo.. přítel říká, že jsem dospěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
6.4.13 15:05
@pipiinka píše:
joooo to me rikaly kamosky taky, a ted jsem neplodna, jsem mega stastna ze deti mam, studovat muzu vzdy

taky mi kamarádi říkali, že není na co spěchat, že na děti je času dost…a pak mi doktor řekl, že s mými zdravotními problémy je velmi pravděpodobné, že časem bude problém otěhotnět. v tu chvíli mi byla nějaká hospoda a párty úplně šumák…a v srpnu budeme mít prcka. na rozhazování mít nebudeme, ale máme se s přítelem rádi a rodina je pro nás důležitější než to, jestli máme na sobě kalhoty za 5000 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí